Miért vagyok minden lányra féltékeny? Még azokra is akik akiktol sokkal szebb vagyok, de miért?
Figyelt kérdés
Mitcsinaljak hogy ne legyek feltekeny rájuk?2021. nov. 30. 17:41
1/11 A kérdező kommentje:
Full bolondnak érzem magam, komolyan..
2021. nov. 30. 17:43
3/11 anonim válasza:
Mert nem vagy megelegedve saját magaddal. Először próbáld elfogadni magadat és utána másokat és máshogy fogsz látni.
4/11 anonim válasza:
Azért, mert nem nézel a sorok közé. Arra vagy féltékeny amit mutatnak, nem az igazi énjükre vagy életükre.
5/11 anonim válasza:
Magaddal nem vagy megelégedve. Tedd helyre az önbizalmad es nem fognak ilyen dolgok zavarni.
6/11 A kérdező kommentje:
Megprobálom! És nagyon nagyon szépen köszönöm a sok segítséget!❤
2021. nov. 30. 18:02
7/11 A kérdező kommentje:
4. Valamilyen szinten igaz! Mert egyiket se ismerem, csak instán láttam őket képen.
2021. nov. 30. 18:16
8/11 anonim válasza:
Gondolod át, mik azok a tulajdonságok, amikre féltékeny vagy ezekben a lányokban.
Szuper dolog, hogy szép vagy, de légy okos is. Ápold a szépséged és tanulj új dolgokat, ezzel erősíted az önbizalmad is.
9/11 A kérdező kommentje:
Igazából a tanulásommal nincs gond hála istennek. Igazából nem tudom mire vagyok ilyenkor féltékeny.. szép alakom van, olyan "Homokora" féle, és multkor egy full "duci" lányra voltam féltékeny,
2021. dec. 4. 08:06
10/11 A kérdező kommentje:
4. Amúgy igaz, én általában olyan lányokra vagyok féltékeny akiket "netrol" ismerek, vagy ilyesmi.. és ki tudja mivan veluk az igazi életben, legyen szó itt a sminkrol,(Én nem szoktam magam sminkelni csak szilveszterkor szülinapon, de (Csak szempilla spirál) mivel szép hosszú szempillám van. Ők meg mondjuk sminkelik magukat, meghát tényleg isten tudja kik ők az igazi életben. Tehát én arra vagyok féltékeny amit "mutatnak" és nem lehet tudni kivel mi lehet az igazi életben..
2021. dec. 4. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!