Valaki tud ajánlani jó pszichológust Budapesten? (lehetőleg férfi, de ha nő az sem gond)
Találkoztam már több pszichológussal, nem mindegyik jött be. Szerintem ez ugyanúgy személyre szabott dolog, mint bármilyen más emberi kapcsolat. Hiába nagyon jó szakember valaki, ha valamiért nem jön be a stílusa, mentalitása, nem találjátok meg a közös hangot, akkor nem fog működni.
Csernus pl. kimondottan irritál és nem tudom elképzelni, hogy ki az, akinek bejön, amit ő művel. Nekem még nézni/hallgatni is fáj általában a szövegét. De van, akinek pont erre van szüksége, hogy kirángassa abból, amiben van - viszont nem mindenkinél működik.
Olyan pszichológusról is hallottam, aki kimondottan azt mondja a hozzá járóknak, hogy őt ne ajánlják, ha valaki pszichológust keres, mert neki az a tapasztalata, hogy akinek úgy ajánlanak szakembert és nem maga teszi meg a szükséges lépéseket érte, hogy találjon egyet magának, azzal általában nem is annyira működik a terápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!