Szerintetek normális ez?
Figyelt kérdés
szerintetek normális ha egy 16 éves lánynak az idősebb férfiak tetszenek 37-56 évesek? Vajon baj lenne vele?2021. nov. 19. 13:35
11/21 A kérdező kommentje:
A 20 év korkülömbség is sok?
2021. nov. 19. 19:17
12/21 anonim válasza:
Eléggé.
De, lehet hogy érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.
14/21 A kérdező kommentje:
Melyk a legtöbb korkülömbség ami még elfogatható?
2021. nov. 19. 19:19
15/21 anonim válasza:
Erre nincs pontos válasz, ha kolcsonos a szimpátia
16/21 A kérdező kommentje:
És hogy barátkozzak?
Nem szoktam egyedül menni sehova,csak anyukámmal, mert epilepsiás vagyok.
2021. nov. 19. 19:22
17/21 A kérdező kommentje:
Senki sem akar barátkozni velem.
Én mindenkinek csak teher vagyok a betegségem miatt! :(
0-24 fojtonos figyelmet igénylek.
2021. nov. 19. 19:28
18/21 anonim válasza:
Engem meg testileg a fiatal lányok izgatnak leginkább. (16-18 közöttiek)
Szerintem semmi baj nincs veled. A világ kerek. Minden előfordul benne. A kozzád hasonló vonzalmú csajok is. Nem is kevésszer. Persze a személyiség érettsége meg más kérdés, de ettől ez a vonzalom még tök normális.
38F
19/21 anonim válasza:
17 éves vagyok Nekem bejönnek a nálam idősebb Nők (kb 30-45) de én a saját korosztályomhoz is vonzodom szerintem ez nem normális
20/21 Dzsoki válasza:
Azt mondják,hogy a férfi életkorának a fele,plusz 7 év.az optimális.Elvileg,tehát hozzád egy 19-20 éves való.Elméletben.Gyakorlatban,bármi is lehet.Nekem is,a 37-56 éves nők tetszenek.Egy 16 éves,nehéz kérdés.Élőben kéne látnom!57F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!