Szerinted melyik nyelvet a legérdemesebb tanulnom? Bőv: lent
Figyelt kérdés
A választható nyelvek:
Orosz / Német / Olasz / Francia
Nem hinném, hogy majd kiköltözök egy idegen országba. De szerintetek melyiket a legérdemesebb!?
Építészmérnöknek készülök.
2010. szept. 4. 16:06
11/25 anonim válasza:
több iskolában lehet olaszt választani, mint oroszt. Oké, a szüleim és a 40 éves bátyám még tanult oroszul, de a velem egykorúak már nem és kérdezô még nálam is fiatalabb
12/25 anonim válasza:
Az oroszt, azt tudják ma már legkevesebben Magyarországon. Nyugati nyelveket beszélő szakemberekkel Dunát lehet rekeszteni. Ráadásul Magyarországnak rengeteg üzleti kapcsolata van Oroszországgal. A német/osztrák multiknál általában az angol az üzleti nyelv, a kutyát nem érdekli, hogy beszélsz-e mellette németül is. Olaszországgal, Franciaországgal minimális az üzleti kapcsolatunk.
13/25 anonim válasza:
NÉMET!! A KATI szórendben mi a nehéz? Hidd el van ezerszer nehezebb a Német nyelvben, mint a KATI.
14/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülye vagyok...De mi az a KATI szórend? Tényleg nem tudom.
2010. szept. 4. 16:35
15/25 anonim válasza:
ha angolul beszélsz, akkor válaszd a németet (ha tetszik persze). Amikor döntés született arról, hogy melyik nyelv legyen a világnyelv, akkor a német csak egy nagyon kicsivel maradt alul, valami 1-2%-kal. Szóval szerintem azt érdemesebb, fôleg ha nem akarsz külföldre költözni.
16/25 anonim válasza:
Kötőszó+Alany+Többi mondatrész+Ige
Szerintem is a németet érdemes, de én nem szeretem. Olyan hülye szavak vannak. Meg a névelőket jegyezgetni. :-&
17/25 A kérdező kommentje:
16:41
Jaaa...Köszi! Minden nap tanulok valami újat! :D
2010. szept. 4. 16:43
18/25 anonim válasza:
Én franciát választanék az angol mellé. Sőt nem csak választanék, hanem választottam is, mivel 2 nyelvet kell tanulni a gimimben. :)
19/25 anonim válasza:
oroszt tanulj, az lesz a leghasznosabb
20/25 anonim válasza:
Kérdező, nem akarom elrontani a kedvedet, de nem tanultál belőle újat(a 16:31-ből), mivel ez egy hülye városi legenda, semmi valóságalapja nincs...:D
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!