Gimi első osztályába mikor tudtatok beilleszkedni?
-Jól jönne egy kis vigasztalás-
Nekem ez volt a 3. napom, de a sírás kerülget, mikor szünetbe az összes lány egykupacba gyűlik a sarokba, és ott nevetgélnek, stb. hogy látom hogy mindenki olyan jól elvan, csak én nem. mert ők mindd egy osztályból jöttek. és egyik lány se a stílusom. Alapból nehezen barátkozok, de tényleg mindent megpróbáltam. Eddig 3/3 napot itthon végigsírtam, de a szüleim mindig azt mondják hogy kell még 1-2 hét, és tuti lesznek barátaim.
Nektek meddig tartott barátokat szerezni? Hogy tökidegen osztályba mentetek?
(akár suliváltáskor is)
hallod...:D
mit vársz még?:D
ha egy osztályból jöttek és ők úgy elvannak, akkor csak légy büszke,és menj oda a fiúkhoz,mert neked nem kell olyanok társasága akiket nemérdekelsz:D
k*rvára nem vagyok antiszociális,és nagyon sok embert ismerek, mindenkivel jóban vagyok,és képzeld el, középsuli 2. évében félévkor jöttem rá,hogy minek legyenek nekem kegyetlen jó barátaim itt, mikor az 6szor jobb ha mindenkivel jóban vagyok. Menj oda hozzájuk,beszélgess tíz percet,röhögj a poénjaikon, aztán menj oda másik emberhez...és így tovább,és így tovább,és akkor lassan csak te leszel az, aki barátságáért esdekelni fognak. hidd el, ez akárkinek megy,és neked is ha akarod.17L voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!