Szerintetek is hisztis az aki fél a tűtol vagy olyan menstruációs fájdalmai vannak hogy nem bírja és sír fájdalmában?
Egyáltalán nem hisztis, egyszerűen más a fájdalmi küszöbe, tűrőképessége, az emberek nem egyformák. Szóval nincs ezzel gond.
Esetleg, ha magadról beszélsz a kérdésben, akkor érdemes a menstruációs fájdalommal orvoshoz fordulnod. Gimiben osztálytársamnak voltak ekkora fájdalmai, felírt neki az orvos valami vitamint, amit 1-2 héttel a menstruáció előtt szednie kellett és ez csökkentette a fájdalmat. Vagy fogamzásgátló szokott még ebben segíteni, de azt sokan meg pont nem javasolják, így persze ebben is inkább az orvosra hallgass.
Nem hisztis!
Mondom, úgy, hogy én bírom a fájdalmat elég jól.
A fájdalomtűrés egyéni, ahogy a pszichés stressztűrési faktor is! Senkit nem szabad megszólni, ha neki gondjai vannak a tűvel, fájdalmakkal! Arról nem is szólva, egyeseknél a menstruációs fájdalom kegyetlen tud lenni.
Azt kiválóan tanácsolták, mindenképp ki kell vizsgáltatni! Különböző okai lehetnek! (én férfi vagyok, de egyik unokatesóm minden hónapban megszenvedi , annak ellenére, hogy ő volt orvosoknál. Az én nejem és lányiam csak kiakadnak néha ezekben a napokban. Fiaimmal, vejemmel ilyenkor kerüljük a vitákat velük.)
3
"Arról nem is szólva, egyeseknél a menstruációs fájdalom kegyetlen tud lenni."
Hát igen nálam is nagyon kegyetlen szokott lenni.
Én nem nagyon akadok ki.
4 hát igen .
De rám ezért mert telleg annyira szokott fájni hogy az brutális és nem bírom azt mondják hisztis vagyok
7
"ellentétben a menstruációval, ami egy teljesen természetes folyamat."
İgen a menstruáció az egy teljesen természetes folyamat akkor ha nem fáj úgy hogy megmozdulni sem bírsz vagy két lépés után elajulsz, és csak az ügyeleteb adott injekció segít már.
Nem a tűtöl nem gyávaság megijedni. Van olyan amit úgy hívunk tűfobia más néven (TRİPANOFOBIA) . Szóval ez nem gyávaság.
8.
Ha meg ilyen biztos vagy abban, hogy nem vagy sem hisztis, sem gyáva, akkor minek írtad ki a kérdést?
Csak önigazolást keresel. Nem tudsz szembenézni saját magaddal. Nem tudod felvállalni még azt sem, hogy hisztis és gyáva vagy.
NEM, NEM HISZTIS!!!
Nekem is borzalmasan szokott fájni a menzeszkor.
Egész nap csak ( hányok és még megmozdulni sem bírok a fájdalomtól)
És öt éves koromtól tufobias vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!