Hogyan tegyem túl magam azon, hogy nem vettek fel az egyetemen?
Hasonló cipőben járunk.
Az biztos, hogy ebből a helyzetből nagyon nehéz kijutni. Mert az addig oké, hogy elmész OKJ-re, és nyelvvizsgázol, de minden nap felkelsz, és az az első gondolatod, hogy nem vettek fel. Bejársz a tanfolyamra, ahol jobb esetben tanítanak, rosszabb esetben azt csinálod, amit mi: Internetezünk, olvasunk...
Engem idén másodjára nem vettek fel. Tavaly sokkal maradtam le, idén összesen 4 ponttal. A ponthatárok óta egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam kint az utcán, vagy hány emberrel beszéltem. Egyszerűen nem bírom megemészteni, hogy idén is vissza kell mennem egy olyan OKJ-re, amit gyűlölök. Ha az iskolára gondolok, vagy sírok, vagy hányok. Esetleg a kettőt egyszerre.
Szóval, megértelek. Ha megtaláltam a "kiútat", szólok.
"bocsánat.igazad van.elírtam a kérdést.csak most vettem észre."
Ugyan már, semmi gond, gondolom el agy kenődve!
Ne add fel!
Ha pasi vagy, akkor simán jelentkezhetsz beteghordónak is (addig is tanulod a szakmát és pénzt is kereshet, ráadásul még izmosodsz is!)
Ha meg csajszi, akkor idősek vagy gyerekek mellé felvigyázónak! Abból is sokat lehet ám tanulni!
Vagy usgyi ki külföldre babysitternek... Tanulod a nyelvet és vigyázol a gyerkőcre is...
Ne keseredj el. Az hogy nem vettek fel nem jelenti, hogy nem vagy jó, csak annyit, hogy idén voltak jobbak nálad. Amin meg tudsz változtatni jövőre!
Vagy nézd meg az egyetem honlapján a tantárgyak listáját... szabadidődben tanulj előre!Vannak ajánlott irodalmak is, azokat olvasgasd, mert ha felvesznek, az első éved legalább könnyebb lesz, és addig is úgy érzed , hogy teszel valamit az ügy érdekében... :D
És okj-st csak úgy érdemes csinálnod, ha tényleg akarod! Ellenkező esetben csak egy nagy kínlódás lesz! (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!