16 éves fiú vagyok! Még változni fog a külsőm meg komolyodik az arcom? Úgy értem hogy férfiasabb
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 17:16
1/7 anonim válasza:
Nem. Öregségedig 16 éves maradsz, ahogy én is.
2/7 anonim válasza:
Nem leszel mar ferfiasabb, de vigasztajon a tudat ... ma mar nem is divat! :)))
3/7 anonim válasza:
16 évesen annyi eszed már lehetne, hogy erre tudd a választ.
Az utcán is csak 16 évesnek kinéző embereket látsz?
4/7 anonim válasza:
Ne szivassátok már!
Persze hogy fogsz férfiasodni! 16 évesen a srácok még gyerekek. A lányok 17 évesen már szinte teljesen érettek, mi faszik meg még tovább érünk mint a jó bor.
Meg aztán kell még iskola után is 5-10 év hogy összeigyál egy rendes arcot magadnak! :D
5/7 anonim válasza:
Nem szívatom, de ez egy idióta kérdés.
6/7 anonim válasza:
Egyénenként változó lehet. Egyiknél jobban, másiknál kevésbé, de ha most nagyon fiatalosnak nézel ki (nem csak a saját szemedben, hanem más is így látja), akkor még változni fogsz.
7/7 anonim válasza:
Simán.
De ezt magadtól is tudnod kéne. Például a családtagok hogy néznek ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!