Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miért lehet velem?

Ez miért lehet velem?

Figyelt kérdés

Egy ideje már nem tudok úgy nevetni, mint régen. Már nem érzem jól magam. Rengeteget alszok,és semmi motivációm a tanuláshoz,se semmihez.

Ez az egész akkor kezdődött meg, mikor jobban átláttam a dolgokat a családban, körülöttem, meg mindenhol. Volt egy lány barátom, akivel rengeteget beszélgettem. Vele élőben nem mertem beszélni, mert én nem mindig nézek az emberek szemébe az önbizalmam miatt, ezért nem szeretek beszélni az emberekkel, de ha jól ismerem akkor megvagyok. Ő szerintem próbált velem beszélgetni,de egy kicsi bátorságom sem volt normálisan visszáírni neki, szerintem azért nem mert nen bízok benne, ennek is van oka.

Azóta szerintem soha nem fogunk már beszélgetni. Ez is rátett az egész dologra, mert sajnálom, hogy nem beszélgethetek vele többet.

Nagyon szétszort vagyok, ezért bocsi ha értelmetlemül írok valamit.

2021. okt. 20. 17:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy mindent szarul csinálsz és bűnbakot keresel. Kelj fel időben, ne legyél lusta disznó. Állj neki tanulni, nem motiváció kérdése, hanem kötelességed. Persze, mindent kristálytisztán látsz, de azt nem látod, hogy mennyire életképtelen vagy?! Mi az, hogy nem mersz belenézni mások szemébe? Félsz, hogy megesznek? A barátoddal sem mertél beszélni személyesen? Milyen ember lesz így belőled? Szedd össze magad, mert egész életedben ilyen szerencsétlen leszel, mint most, ha nem teszel ellene.
2021. okt. 21. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!