Mit tegyek, hogy rájöjjek mit szeretnék?
Átèrzem, pontosan ugyan ebben a helyzetben vagyok, pont ugyanígy...
Tanacsokat kapok a körülöttem lèvőktől de egyszerűen nem érzem magamènak... és nem tudom mit tegyek, mihez kezdjek a jövőben, és nem tudom miért tanulok mert nincs cèlom. :/
Ha nincs ötleted, akkor indulj el azon, hogy olyat tanulj amiből biztosan jól megtudsz majd élni. Mert ha már nem élvezed amit csinálsz, legalább keress jól.
Miket rajzolsz és min zenész?
Elsőre legalább azt döntsd el, hogy humán, vagy reál beállítású vagy.
Ezzel legalább a dolgok felét kilőtted.
Utána nézd meg a tárgyaidat, hogy melyiket kedveled a legjobban (ha ez nem jön össze, melyiket utálod a legkevésbé, melyikben vagy a legjobb).
Illetve milyen tevékenységeket szeretsz. Olvasgass kicsit az interneten, hogy mik vannak még azon kívül, amit már ismersz.
Az emberek érdekelnek jobban, vagy a tárgyak? A beszélgetés, az emberek megfigyelése, vagy a szerelés, a folyamatok?
Mit csináltál idáig az életedben, amit tényleg csinálni kell, nem csak nézni, vagy hallgatni, és még tetszett is?
Mondtad a rajzot és a zenét például.
Portrét szeretsz jobban rajzolni, vagy tájképet, csendéletet? Vagy geometriai mintákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!