Amikor meglátod hevesebben ver a szíved?
Figyelt kérdés
♥2010. aug. 31. 15:36
1/21 anonim válasza:
Igen! Majd' kiugrik a helyéről!
:P :)
2/21 A kérdező kommentje:
:) az enyém is:)
2010. aug. 31. 15:38
4/21 anonim válasza:
Pontosan, és az jár a fejemben : " Idióta, idióta, hogy a fenébe járhattál te ezzel ?! "
5/21 A kérdező kommentje:
a számban lüktet a szívem..
2010. aug. 31. 15:42
6/21 A kérdező kommentje:
15:42
ne bánd ami megtörtént...mert akkor szép,és jó volt minden...
2010. aug. 31. 15:43
7/21 anonim válasza:
én azt szoktam hogy a barátnőm mögé ülök átölelem hátulról és réteszem a kezem a mellkasára és olyan annyira jó érezni hogy ver a kicsi szíve meg olyan hevesen dobog ezt az érzést nem lehet leírni :D ettől elkezd dobogni egy lány szíve az 1000 % D:
am nem kifejezetten :D
8/21 anonim válasza:
am nem kifejezetten a kérdésre a válasz .d
9/21 A kérdező kommentje:
sebaj:)
A lényeg...hogy dobog a szíve:D:D:)
:D:D:D:D:D
igen..ez amúgy jó érzés..:) Én a barátom mellkasára rakom rá a fejem..és..annyira jó érzés ahogy ver neki...hevesen..és egyre hevesebben..:$♥
2010. aug. 31. 15:54
10/21 anonim válasza:
én is ugyan ezt szoktam csinálni barátnőmmel ráteszem a fejelem a mellkasára ás halhatom a szíve dobogását :D hogy milyen hevesen ver :D olyankor annyira édes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!