Milyen zenét hallgassak? Help!
Itt jobban kifejtem. Vagyis megpróbálom. Régen szerettem az ütős rock&roll zenéket mint pl.: AC&DC,[guns'n roses](nem tudom hogyan írják)
De ezeket már eluntam, nem tudom annyira...lelkesedéssel énekelni, hallgatni
A mostani slágerekkel sem vagyok kibékülve. Nem érzem magaménak meg eleve olyan...átlagosak nekem.
Milyen zenei stílust ajánlanátok?
Rólam:
Kedvenc színeim a sötétek: fekete, sötétkék
Szeretek kényelmesen de közben csajosan öltözködni
Szeretek olvasni
Rádiót is hallgatok néha
Szeretem az iskolát, de nem szeretek tanulni annyira
Sztem eléggé társas életet élek
Számok, stílusok, bármilyen tanácsot esetleg kritikát szívesen fogadok.:)
Köszi!
Mostani már féléve nagy kedvencem SANTANA. Én alapvetően albumokban gondolkodok, nem dalokban.
Kedvenc Santana lemezeim: Shaman, Supernatural, All that Iam, Zebop!, Marathon, Inner Secrets, Santana. Ami inkább művészi Santana lemez az a nagy kedvencem a Caravanserai, és az Abraxas.
Kedvenc együtteseim még: Dire Straits, Pink Floyd, Deep Purple. Ezek kedvencek vannak még.
Amit leirtál ezeket tudom ajánlani
Ha ilyen régi metal ra gondolsz nekem kedvenceim Ozzy vagy Twisted Sister, Iron maiden t is ajánlom bár en nemhalgatok vagy Avenged Sevenfold is jó stílusú
punkbol ajánlom a Misfits et még,
konkrét műfajba meg a power metal a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!