Kedvem lenne az összes nagypofáju egoista embernek behúzni egy óriásit. Ez normális?
Figyelt kérdés
A behúzni egy óriásit azt úgy értem, hogy jól pofánbszni mindet...2010. aug. 30. 13:17
11/15 anonim válasza:
nekem is!:D csak én nem behúzok hanem pofozkodok és általában előre megtervezemxD
először egy srácot pofoztam fel, mert köcsög volt a "barátnőmmel", aztán ez a srác védett meg ettől a "barátnőtől", amikor felpofoztam mert kiderült hogy hát a barátnő fogalma eléggé távol áll tőle:D szóval a csajt felpofoztam, de a srác, meg a haverja lefogták mikor nekem akart ugrani mint egy idegbeteg.:) olyan vicces volt:D
13/15 anonim válasza:
az a baj,hogy ők is ugyanígy gondolkodnak mint te.
bár megértem,hogy idegesítenek.engem is idegesít néhány dolog az emberekben de a pofán.b.szás sajnos nem megoldás.vegyél egy boxzsákot és képzeld oda a fejüket.:-)
14/15 anonim válasza:
ja igen most olvasom írtad,hogy csak képletesen érted a p.fánbszást.:-)
15/15 anonim válasza:
a pofa nem csúnya szó:D előző előtti voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!