Normális? A tesóm (6 éves) a játék teloján eljátsza hogy felhívja Lady gagat, és minden hülyeséget mond hogy írtam neked e-mailt, meg hogy ma átmegyek hozzád pisama partyra és együtt nézünk horror filmeket! Ez normális? 10/l
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 09:18
11/26 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Ő még kicsi és az nem baj, hogy a fantáziája nagy. Sőt, lehet, hogy később hasznára válik.
Ismerősömnek az öccse is felhívta pókembert, hogy segítsen, mert a bátyja hülye. XD Szerintem ezzel sincs semmi baj.
Ilyenkor ki kell őket röhögni és kész.
12/26 anonim válasza:
xdd
normális hát :D
kicsi,majd kinövi xd
majd ha 10évesen csinálja ezt az már gáz :S xd
14/26 anonim válasza:
egyesek úgy csinálnak mintha ez valami borzasztó dolog lenne hogy egy 6 éves kiscsaj ismeri lady gagát, mikor a csapból is ő folyik.
15/26 anonim válasza:
Mivel nem az ő korosztályának való necsodáld a felháborodást. (Egyébként a kérdezőnek se javasolnám, de
az az ő döntése, hogy milyen zenét szeret.)
16/26 anonim válasza:
Sztem te nem vagy normális. Játszik. Te nem hülyültél amikor kicsi voltál!
17/26 anonim válasza:
Szerintem meg a kérdező nem a tesójára értette a dolgot hanem arra amit csinál! (Mármint az "ez normális?" dolgot)
Úgyhogy nemkéne leszedni a fejét. -.-
18/26 A kérdező kommentje:
De hülyültem ennyi évesen,és nem szedem le a fejét-.-Imádom a hugomat és azért kérdeztem meg-.-És nem csinál durváb dolgokatˇˇMeg kérdztem miért csinállja azt mondta játszik^^
2010. szept. 5. 19:14
19/26 anonim válasza:
Az normális, hogy így fantáziál a húgod, tényleg játszik csak, az a nem normális, hogy Pókember meg Vuk helyett Lady Gaga foglalkoztatja... A kérdés is azért fogalmazódott meg benned, mert te is érzed, hogy valami nincs rendjén. A húgodat "felzaklatta" valamilyen szinten az, amit látott. S mivel rád felnéz, így utánozni is próbál, tehát valószínűleg máskor is szeretné majd ő is látni, hogy mit nézel. Na, ekkor kell majd odafigyelned, hogy megmutatod-e neki vagy sem, felelősséggel tartozol érte te is.
20/26 anonim válasza:
Ja, az, hogy horrorfilmet emleget, hát az is elgondolkodtató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!