Ma vásároltam a Pólus Centerben 16.000.- ért Lonsdale pulóvert, 7990.-ért Everlast polot, 4990.-ért farmernacit és 3000.-ért a Jeans Club-ban egy Philip Russel bolerot.
ezt én is sokkallom,de ha megengedhetitek magatoknak,tőlem aztán csinálhatod...de ha annyira nagyon jól álltok,akkor miért tetted fel ezt a kérdést?
mi nem fogjuk megnyugtatni a lelkiismereted,hogy "ügyes vagy,hogy egy pulcsira 16 ezret költöttetek..."ennyiből két jobb minőségűt is vehettél volna,ami jó meleg.A pólót sem értem igazán,mert nemsokára úgyis csak pulcsival tudod hordani....de mondom..ha megtehetitek szórjátok csak a pénzt.Ha nem,akkor meg nem lennék a helyedben,hogy ennyi pénzért ennyi cuccot vettél...
2010. aug. 29. 13:26
13/48 anonim válasza:
utolsónak igaza van, megnyugtatni nem fogunk sőt... csak nagyobb lesz a lelkifurdalásod:D
2010. aug. 29. 13:27
14/48 anonim válasza:
Miért írtad ki ezt a kérdést? Ha bűntudatod lenne, akkor nem vetted volna meg ezeket! Ha meg nem, mert megtehetitek, akkor mi a kérdésed?
"eddig kinaikban vásároltam" ehh itt nekem valami nem stimmel!
2010. aug. 29. 13:28
15/48 anonim válasza:
a véleményem hogy egy idióta vagy, én is megtehetném hogy veszek egy 20ezres nadrágot meg 10ezres pólót. De semmivel nem jobbak mint egy olcsóbb márkátlan cucc. Merthogy azokból is vagy szép és jó. Szóval én inkább sok cuccot veszek ami jól néz ki, nem a márkát nézem, mert nem felvágni akarok vele... de ahogy látom neked ez a célod csak. Elkényeztetett kis majom vagy.
2010. aug. 29. 13:30
16/48 A kérdező kommentje:
13:30as te meg irigy vagy:D
és egy csepp rossz érzésem sincs, hogy ennyit költöttek ráma szüleim, mert szivesen tették.
2010. aug. 29. 13:32
17/48 anonim válasza:
no,én több,mint 100 000-et költöttem most ruhákra,cipőkre mert muszáj volt és nem vagyok gazdag,hagyjátok már abba ezt,ahhoz képest,hogy márkás cuccok,nem volt olyan sok
2010. aug. 29. 13:32
18/48 anonim válasza:
De mi az értelme most ennek a kérdésnek? Ha ennyit költöttél, akkor ennyit költöttél, a te dolgod, nem értem, miért kell ezt itt megkérdezni. Vagy dicsekedni akartál?
2010. aug. 29. 13:34
19/48 anonim válasza:
Mi ennyi pénzből fél hónapig élünk... ha megengedhetném sem vennék ennyiért ruhát. Majd ha te keresed a pénzt és felelősséget vállalsz néhány emberért nyilván másképp gondolod majd. A te korodban engem sem érdekelt ilyesmi.
2010. aug. 29. 13:34
20/48 anonim válasza:
a 13:30-as az előbb írta, hogy ő is megtehetné, de mégsem. akkor mért lenne irigy? gondolkodj már kiscsillag.
hülyeség ennyiért vásárolni, főleg, ha nem teheti meg az ember..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!