Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez miért van?

Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés
Sziasztok, most egy elég hülye kérdéssel fordulok hozzátok, tehát.. kiskoromba nagyon szép kislány voltam! Tényleg! Nem menozesbol, vagy bármi ilyenbol, oviba kb az egesz óvoda szerelmes volt belem, illetve az óvonők is mondták, hogy nagyon szép kislány vagyok,anyukám mesélte hogy volt egy ismerősünk, akinek van egy lanya, es ugyanakkor született mikor én, és azt mondta, hogy "Szebb kislány vagyok én,mint a saját lánya" ami azert kicsit durva.. saját gyerekére ilyet mondani.. es tenyleg, kiskoromba bárki melett elmentem, mindig az első az volt hogy milyen "gyönyörű szép kislany vagyok" és ugye kezdtem nagyobb lenni.. kb 11/12 éves voltam, és valamiert olyan voltam hogy nem foglalkoztam magammal, stb nem erdekelt hogy nezek ki, oltozekem semmi, eshát hiába ha valaki szép, ha egyszer nem add magára, es elhanyagolja magát, és ugye én pont ezt tettem, aztán 12 évesen átt kerultem egy másik suliba, ahol elkezdett tetszeni egy fiú, (első fiú aki úgy tenyleg rendesen megtetszett) ugye az osztalybol meg sehonnan senki nem nezett ugy rám, és volt egy barátnőm, osztalytarsam, mondta hogy, hogyan oltozkodjek, ne mindig ebbe abba stb stb, es egyszer fell oltoztem full csinosan, es semmi sminket nem raktam magamra, csak egy nagyon pici pirositót, de épphogy,és ugye full mintha nem is en lettem volna, ugy mentem suliba, igazából az egesz iskola engem nézett, aztán még pirositot se raktam, és még jobban mondták hogy szep vagyok, mint kis apró sminkel, azaz pirositóval a barátnőm mondta hogy, tenyleg nagyon szep lany vagyok, mintha elso nap mikor lattot nem is en lettem volna, de eközben én ugye szerelmes voltam ebbe a fiúba, aki ugye szinten osztalytarsam volt, es igazából az egesz fiúnak a suliból tetszettem, volt olyan hogy a tanárnő szunetbe folyamatosan engem nezett, es így mondta hogy tenyleg nagyon szep lany vagyok, és ugye gyerek "szerelem' kiszerettem ebből a fiúbol, es ell is ment másik suliba, és itt az a fura, hogy hiába ugyanugy ki csinositom magam, egyszeruen nem vagyok olyan szép mint akkor pár hónapja, pedig semmit nem valtoztam, es en arra gondoltam, tudom ez nagyon bolondság es hulyeseg, de egyszeruen csak akkor tudok "Szép" lenni mikor "Szerelmes vagyok" vagy ha esetleg valaki igazán tetszik,dehat ilyen nincs. És egyszerűen kedvem sincs, szepen öltözködni vagy barmi ilyen, mivel egyszerűen "nincs kinek" meg ha ki is csinosítom magam, egyszeruen nem ugyanugy nezek ki mint akkor, de valami hiányzik, akkor tenyleg rendesen megvolt bennem valami..
2021. aug. 9. 13:30
 1/5 A kérdező kommentje:
A valaszokat előre is köszönöm
2021. aug. 9. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Képtelen voltam végig olvasni. Egy biztos. Fogalmazásod pocsék, és bárki lehet szép semmit nem ér, ha olyan sötét mint a fekete lyuk. Sok eszed nem lehet ami bizony nagy hátrány.
2021. aug. 9. 13:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát.. ezt nem értem hogy olyan "sötét mint a fekete lyuk" ha esetleg a bőrszinemre gondolsz, sajnos hófehér😐😕, és mivel első osztaly óta angliába tanulok, igy tehát nem tudom honnan tudnák, szuperül fogalmazni, vagy helyesen írni!
2021. aug. 9. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Mert ha szerelmes az ember megszépül. A szerelem széppé teszi
2021. aug. 9. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Olyan sötét, mint a fekete lyuk. Az egy szólásmondás. Azt jelenti, hogy olyan hü@e hogy az már fájdalmas. Tehát értemezve a hozzászólást. "Fogalmazásod pocsék, és bárki lehet szép semmit nem ér, ha olyan sötét mint a fekete lyuk. Sok eszed nem lehet ami bizony nagy hátrány.' Bárki lehet szép, semmit nem ér, ha hü@e. Nos a hü@e szót helyettesítette egy szólás mondással." Sok eszed nem lehet" Nos itt is az előzőtt erősíti meg. Az ész állapotára utalva,nem a bőrszínére. Reagálva, az írásodra is. Gyerekként még elvan az ember, ha azt mondják neki szép... De változik minden. Változnak az emberek körülöttünk, és mi is változunk. Te megmaradtál abban a kisgyermeki lélekben, hogy folyamatosan dicsérni kell, mert akkor érzed jól magad. Ha egy fiúnak nem tetszel, akkor máris a kinézeted miatt van. Nem!!! Ha más lányok jönnek be neki? Ezt a kisgyermekes viselkedést, hogy dícsérjenek, ezt átt kell alakítanod magadban, viselkedésben is el kell kezdened felnőtté válni. Bizony nem fognak majd annyiszor megdicsérni, sőt néha kritizálni is fognak az emberek. Ezeket meg kell tanulnod kezelni. Keress egy önismereti csoporotot, és fejlődj. Üdv, a felnőttek világában.
2021. aug. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.