Pontosan mit jelent az, ha valakire azt mondják, hogy elvont?
Pontosan nem tudom körülírni, de ahogy beírtam a google-ba, különleges képeket hozott ki. Hallottam már ezt a szót úgy, hogy művészekre mondták - tehát nem a megszokott műveket (pl.: tájak, konkrét dolgok) követi, hanem valami különleges, absztrakt dolgokat fest.
Remélem, hogy tudtam egy kicsit segíteni, én így értelmezem ezt a szót!
rám egyszer mondták, hogy elvont vagyok, és azt szerintem rossz értelemben gondolták...
köszönöm a válaszokat, jöhetnek még:)
Én is ilyen voltam, és fogalmam sem volt semmiről...most, hogy már kigyógyultam belőle teljesen elszörnyülködtem saját magamon...és észrevettem, hogy egy csomó fontos dologból kimaradtam, amit nem lesz könnyű bepótolni...:/
De ugyan akkor (az előzőek véleményet is beleszámítva) még hozzátenném, hogy ők nem mindig rosszak..mármint nem olyanok, mint amilyennek te gondolod. de igen, általában csendes, álomvilágban élő, művészi hajlamú, de ugyanakkor nagyon értékes és kibontakozni vágyó emberek :-)
csendes, visszahúzódó - pipa
álomvilágban élő - pipa
nincsenek barátai - nekem vannak...:D
köszönöm a válaszokat!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!