Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pontosan mit jelent az, ha...

Pontosan mit jelent az, ha valakire azt mondják, hogy elvont?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Pontosan nem tudom körülírni, de ahogy beírtam a google-ba, különleges képeket hozott ki. Hallottam már ezt a szót úgy, hogy művészekre mondták - tehát nem a megszokott műveket (pl.: tájak, konkrét dolgok) követi, hanem valami különleges, absztrakt dolgokat fest.

Remélem, hogy tudtam egy kicsit segíteni, én így értelmezem ezt a szót!

2010. aug. 29. 09:20
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Elvontnak mondja a környezete azt az embert, aki nem követi a többiek viselkedését, egyedi a gondolkodása és ezáltal valamilyen formában kitűnik a többi közül. Én már csak tudom. :P
2010. aug. 29. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, de ha valaki azt állítja magáról, hogy elvont, tutira nem az. :D
2010. aug. 29. 20:46
 4/10 A kérdező kommentje:

rám egyszer mondták, hogy elvont vagyok, és azt szerintem rossz értelemben gondolták...

köszönöm a válaszokat, jöhetnek még:)

2010. aug. 29. 21:23
 5/10 anonim válasza:
100%
elvont jelzőt használnak olyan személyre is, aki furcsa dolgokat csinál, amik nem megszokottak, és egyedül van általában, nem keresi a másik társaságát
2010. szept. 1. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Én az olyan emberre értem aki "más világban "él.
2010. szept. 1. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Az hogy valaki elvont az azt jelenti hogy nem nagyon jár társaságba, nem nagyon vannak barátai, és ami a legfőbb jellemző hogy az elvont ember kialakít magának egy saját világot, és annyira abban a saját maga által kialakított világban él, hogy már azt sem tudja mi folyik körülötte. Nagyon sokáig én is ilyen voltam sajnos, de szerencsére most már rájöttem hogy nem egészséges!!!
2010. szept. 2. 17:45
 8/10 anonim ***** válasza:
39%

Én is ilyen voltam, és fogalmam sem volt semmiről...most, hogy már kigyógyultam belőle teljesen elszörnyülködtem saját magamon...és észrevettem, hogy egy csomó fontos dologból kimaradtam, amit nem lesz könnyű bepótolni...:/

De ugyan akkor (az előzőek véleményet is beleszámítva) még hozzátenném, hogy ők nem mindig rosszak..mármint nem olyanok, mint amilyennek te gondolod. de igen, általában csendes, álomvilágban élő, művészi hajlamú, de ugyanakkor nagyon értékes és kibontakozni vágyó emberek :-)

2010. szept. 2. 19:47
 9/10 A kérdező kommentje:

csendes, visszahúzódó - pipa

álomvilágban élő - pipa

nincsenek barátai - nekem vannak...:D

köszönöm a válaszokat!:))

2010. szept. 2. 20:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem nagyon keresem az emberek tàrsaságàt. Nem szeretem a zajos helyeket. Szabadidőmben szàmítógèpezek, kondizok, sètàlok, Tv-zek.
2023. ápr. 15. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!