Egy szülőnek nem az lenne a feladata hogy ha fogszabályzó kell a gyerekének akkor ráerőszakolja bármi áron?
jelen esetben én vagyok a gyerek 16F és már 5 éve küszködök ezzel a ténnyel hogy kéne fogszabályzó, nem merem feltenni mert iszonyú félelem van benne ,már ha rágondolok is ,mint valami fóbia
a szüleim meg ha meglátnak a tévébe valami fogszabályzós csávót akkor egyből mondják" nézd neki is van és nem szégyelli" és ekkor én annyira rosszul érzem magam főleg a testvéreim előtt, mintha a szüleim totálisan nem értenék hogy mit érzek
sajnos nagyon sokszor gondolok az öngyilkosságra pedig tudom hogy emiatt nem kéne ,de ha már 1 éve rajtam lenne milyen jó lenne ,mert akkor már túlesnék a suliba az első percen mikor belépek a terembe
sok dologban érettebben gondolkodok másoknál ,de ebben nem vagyok képes, nem tudom mit csináljak
;vagy lehet hogy soha nem fogom tudni rávenni magam és szenvedni fogok tőle ,vagy csak egy pár évig kéne szenvednem amíg rajtam van (de azt sem tudom hogy bírnám ki
köszönöm aki végig olvasta
Én meg azt mondom, okulj az én példámból.Emgem "erőszakkal"elcipelt anyu annó a fogorvoshoz.De ott nme nyitottam ki a számat, pedig könyörögtek rendesen.Mára már teljesen tönkre mentek a fogaim.Húzni kellett, nme is egyet, ráadásul elől.A vége az hogy 11 fogat kellett pótlésnak csinálni, ami 200 e ft.volt.Hidd el ennél sokksl, de sokkal rosszabb dolgok is fognak jönni az életedbe(sajnos) akkor mit fogsz csinálni?Nem lehet ezt így csinálni.Csak egy kicsit embereld meg magadat.Sok a fogszabályzós, akár idősebbek között is.Meg a szemüveges.Aki azt mondja ezek gáz dolgok, annak jó, mert nincs tisztában azzal, hogy milyen az amikor az embernek iylen jellegű gondjai vannak.Tudom gonosz vagyok, de ilyenkor azt mondom, legyen neki iy ilyen jellegű broblémálya.
Nem tudom tulajdon képp milyen választ vársz, mivel győzzünk meg mi, ha a szüleidnek sem sikerült.Ők boldogok lennének valószínűleg, ha oda állnál eléjük, és közölnéd, hohgy mehettek a fogászatra!
Bizz egy kicsit a szüleidben, az orvosokban, úgy egyébként az emberekben.Nem mindenki akar neked rosszat, hidd el.
No, gondolkodj, készülj, és indulj!
köszi tényleg jól esett a válaszod
az a legnagyobb baj hogy nagyon szégyenlek oda menni hozzájuk ezzel a kérdéssel
nem tudom az okát sem hogy miért lehet ennyire ciki számomra:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!