Mi az amivel nem szereted ha viccelődnek?
Milyen fajta, témájú vicceket nem szeretsz?
Úgy értem amire kifejezetten ugrasz és felháborodsz ha valakit hallasz azzal viccelődni. Természetesen bármilyen témában.
Ha van ilyen kérlek írd le.
Szerintem ez a vicc nem azért nem vicces főleg mert a rák egy súlyos betegség hanem mert maga a vicc is hülyeség meg az is hogy a rák hátrafelé megy...a rák nem megy hátrafelé, de ha tudna is hátrafelé menni azt sok más allat is tudja.
Szóval egyszerűen nem érzem azt az átütő csattanót amit egy jó fekete humorú viccnél még érzek.
Pl: Miért nem sír pistike miután elesett a biciklivel?
-Mert a kormány átszúrta a tüdejét..
Vagy
Miért nem megy le Józsika labdázni a többi gyerekkel?
-Mert halva született..
Szóval ezeket értem és mikor először hallottam akkor vicces is volt. Nyilván nem azért mert szeretem a halott gyerekeket hanem mert annyira banális és annyira szörnyűséges hogy pont attól válik viccessé.
De a nagymamásban semmi vicceset nem vettem észre.
Az, amikor viccből mondják azt, hogy na, elveszik a netet, kikapcsolják a netet. A "kikapcsolom a netet és 30 napig nincs net" kihívást se szeretem.
Engem azzal büntettek otthon, hogy elvették a netet, ha nem viselkedtem megfelelően. Mindig rettegtem, hogy elveszik-e, ha bármiért is mérges voltak.
A nagymamás vicces is lehetne, de az a szó egyben egy betegséget is jelent. És sokak számára az a betegség egyet jelent a halállal.
Halál, nemi erőszak.
Borzalmasnak tartom azt az embert, aki ezekkel viccel és ilyeneket viccesnek tart!
Erre mondják azt hogy sótlan.
Am oldja a feszültséget.
Tisztában vagy vele hogy milyen komoly munkakörökben mivel szoktak viccelődni? Orvosok, rendőrök, mentősök, tűzoltók.
És néha még az átlag civil is.
Erős hogy te ezeket az embereket borzalmasnak találod. Az hogy valaki tud ilyen vicceken nevetni az nem jelenti hogy gonosz ember lenne.
Én sótlan???😅
Majd, ha szexuálisan molesztálnak (mint engem) és majd, ha halva születik a lányod (mint nekem), nem lesz ilyen nagyod arcod egy-egy ilyen f.s poénra!
Igen az vagy:)
Egyébként nagyon sajnálom, tragédia ami veled történt és borzalmas. Tudni kell nyilván hogy ki és mikor viccelődik ilyesmivel. Általában együtt dolgozó jól összeszokott csoport egymás között szűk körben. De te viszont kijelentetted hogy bárki aki ilyen vicceken mosolyogni tud az egy borzasztó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!