Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szomorú vagy? Ha igen, miért?

Szomorú vagy? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 19:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
nemannyira mostanság :D:D de ha van valami okom rá az csak az,hogy én kell kezdeményezzek msnen,mikor beszélek egy sráccal :D (♥)
2010. szept. 1. 12:56
 62/66 anonim ***** válasza:
Igen mert a fodrász elszarta a hajam. Teljesen összeomlottam lelkileg :S:S:S
2010. szept. 1. 13:13
 63/66 anonim válasza:
szomoru vagyok mert az életem szerelme nagyon távol van tölem lassan már 4 honapja és nem azért mert nem szeret hanem azért mert a pénz nagy ur és nemvolt más lehetöség minthogy külföldön vállaljon munkát hogy helyrejöhessünk nagyon várjuk én és még 2 csodálatos kisgyermekünk.
2010. szept. 4. 14:00
 64/66 anonim ***** válasza:

de aranyos vagy :) kész lelkisegély-szolgálat.

én perpill nem vagyok szomorú, de elég furán alakulnak az osztályban a barátnős viszonyaim. nem igazán érzem, hogy kicsit is fontos lennék nekik. valaki mindig jobb. és ez elég rosszul esik. próbálom elfelejteni ezt a gondolatot, és e nélkül lenni velük, mert amúgy nagyjából jól érzem magam köztük. de ha nem megy, akkor annak örülök, hogy nem vagyok sem vak, sem süket, és tudok mozogni, gondolkodni, és a családom szeret, és nekik tényleg fontos vagyok :) hogy okuljak a példádból :D

15/L

2010. szept. 7. 18:00
 65/66 A kérdező kommentje:

22:08:

Biztos találsz valakit, akivel szeretitek egymást, vagy hódítsd meg újra a csajt :P

22:44:

az jó, ha neked ennyi elég a jókedvhez :D:D

23:30:

ez nem jó, de azért megértem anyukádat, nehogy vmi baj történjen :S még mindig jobb egy évig nem motorozni, mint lábak nélkül élni... v lehet, hogy apukádat érte volna vmi miattad :S

12:56:

biztos csak bizonytalan, mert nem érti, hogy hogy tetszhet egy ilyen helyes lánynak :D

13:13:

majd megnő. nyugi :P

14:00:

a gyerekek által egy kicsit ő is veled van, nem? :D jobb így mintha halott lenne :D

18:00:

nagyon sok ember lehet irigy rád, és itt szinte mindenkivel, szóval ne foglalkozz velük, ha nekem is szerető családom lenne, meg ilyenek pont leszarnám az oszttársaimat :D sőőt, így is leszarom őket :D

2010. szept. 7. 19:36
 66/66 A kérdező kommentje:
*mindenkire
2010. szept. 7. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!