Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezen hogyan lehetne változtatn...

Ezen hogyan lehetne változtatni? Kell egyáltalán?

Figyelt kérdés

Azon, ha azt feltételezem mindenkiről, hogy a legrosszabbat feltételezik rólam, és hátsószándékot sejtenek a cselekedeteim mögött?

Nem adok hangot ennek az érzésnek, de lehet, hogy néha látszik rajtam, hogy gyanakvóbb/ijedtebb vagyok mint azt a helyzet megköveteli.

Elnézést, ha túl zavaros a leírás.

2021. júl. 26. 18:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Véletlenül lehet, hogy elírtam néhány szót, bocs.
2021. júl. 26. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ez volt eddig a tapasztalatod. Próbálj meg nyitott lenni, azt nem mondom hogy bízz meg mindenkiben mert az nem jó tanács de akivel kapcsolatban jó talasztalataid vannak próbálj meg bízni benne, fog az menni
2021. júl. 26. 23:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem voltak igazán tapasztalataim. Furának is tartom ezt a dolgot. (csak 16 vagyok)
2021. júl. 27. 14:04
 4/4 anonim válasza:

Leginkább magadba kell több bizalmat fektetned és nem azon aggodalmaskodni, hogy mások mit gondolhatnak. Nem érdemes már az előtt mentegetőzésbe kezdeni (akár csak magad előtt, lélekben sem), mielőtt ez fennálló problémává nem válik.

Az érett, normális kapcsolatokban emiatt kell legkevésbé rosszul érezned magad, mert többnyire ki kell alakuljon egy olyan kötelék, ahol ha fel is merülnének ilyen kérdések a szándékaid, cselekedeteid illetően, annak hangot adnának és tudnád, ha valaki ezt érezné veled kapcsolatban.

2021. júl. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!