Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Füves történetek? : D

Füves történetek? : D

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
ma reggel lenyírtam a füvet, aztán bementem és ittam egy sört.
2010. aug. 27. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
én meg szuper profi módon elestem a kutyában és tiszta fű lettem, és a nadrágomból ki se jön a fűmaradvány :S
2010. aug. 27. 21:33
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Srác hazamegy tök szétcsapva. Másnap felkel, kimegy a konyhába. Az apja odaül mellé: Tudod fiam, aztmár megszoktam hogy beállva jársz haza. Nem szóltam semmit amikor tegnap éjszaka lek*rváztad az anyádat. Amikor szétverted a szobádat azt mondtam a te dolgod. De amikor a szoba közepére szartál, és a szart teletűzdelted fültisztító pálcikákkal, majd közölted hogy "Süni mától velünk lakik!" , Na az már nekem is sok volt.:D
2010. aug. 27. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
utolsó XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. aug. 27. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
te sem vagy semmi a hugyozós kádas sztoriddal azért xD
2010. aug. 27. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
jólvan, én már megkaptam érte XD
2010. aug. 27. 22:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Belinkelitek légyszi azt a hugyozós kádas sztorit?
2010. aug. 28. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

parancsolj, ha tudsz valami tippet, pls írj...

2010. aug. 28. 19:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

néhány évvel ezelőtt szívtam el az első jointot , az évek folyamán lassan kellemes hobbyvá váét a haverokkal betépni :D voltak érdekes kalandjaink .

balcsin a strandon a tömeg közepén beszívni , aztán utánna betépve csobbani a retkes balaton vizében hatalmas volt.

átküzdöttük magunkat egy egész éven át , szinte majdnem mindennap összedobtuk a kest egy kis fűre. csomó másik füvest megismertem közben , szép lassan meglettek az emberek , akiktől be lehet szerezni a zöldet . aztán egy nap a baráti társaság egyik tagja összejött egy csajjal. hihetetlen lány volt , ellenálhatatlan , kishilyán szétrombolta a barátságomat haverommal , de időben észbekaptam . de rá még később visszatérek.

rengetegszer találkoztunk betépbe rendőrökkel , úgy , hogy a zsebemben volt egy pakk , megtanúltuk lazán odaadni a szenmélyi igazolvaányt és a lakcímigazoló kártyát minden probléma nélkül :D

a rendőrők szemébe hazudni , miközben tudod , hogy egy kissebb motozás következtében akár a kapitányságon töltheted az éjszakát igen adrenalindús egy élmény volt .

autópálya felett átívelő hídon betépni , majd a nagy széltől a könnyező rendőrsácot látni , miközben épp a személyidet nézi még durvább volt , tudva , hogy a félig szívott joint ott lapul a zsebedben XD

aztán a lány , akire most vissza térek egyszer csak összebalhézott a barátjával és összejött a baráti kör másik tagjával. ezután szétrobbantották a baráti társaságot egy orbitális keféléssel .

még szerencse , hogy sok füvest megismertünk így nem okozott továbbra beszerezni a zöldséget .

na mind1 ennyit bevezetőnek .

és most jöjjön a story:

Téli este volt . szokás szerint délután már telefonos illetve msn kapcsolatban áltunk egymással és szereztük be a cuccost . estére össze is gyültünk mind az 5 en . megvettünk 3 pakkot , mert fizetésnap volt és akkor általában többet szoktunk venni. elindultunk kocsival , hogy tekerjünk . a főutról fordultunk le egy mellékútra , de pont egy rendőrautó húzott el velünk szemben . nembaj, gondoltuk , mennek benzinkutra fánkot zabálni . mentünk tovább majd leáltunk . anyósülésen ülő srác elővette a zöldet , hogy csináljon egy cigit . egyszer csak fényeket láttunk mögöttünk . egy autó jött . mondtam a sofőrnek , hogy induljon el , mert nem fog elférni mellettünk a kocsi . elindultunk , egyszer csak kék és piros fényeket látok . középen hátúl ültem , és amikor hátrafordultam jöttem csak rá , hogy rendőrautó. Mondom srácok ezek zsaruk meg kéne álni. megáltunk. rendőr odajön a kocsihoz . bevilágítanak , kérdik , hogy mit keresünk ott . semmit! - hangzik kórusban a válasz - csak kocsikázunk.

-na száljanak ki a járműből! sofőrtől pedig jogosítvány , forgalmi ... bla bla bla

kiszáltunk, majd kérték vegyünk elő mindent a zsebeinkből.

kocsit kívül belűl átkutatták, áttapogatták , havert megmotozták.

én meg tartom a cuccaimat a kezemben , amit a zsebemből szedtem össze , és kérdeztem , hogy : Megnézi ezt valaki? vagy elrekhetom.

-Rakja csak el nyugodtan . -mondta a rendőr

elraktam a cuccaim és a bulipapírt , közben ránézek a kocsira és látom ám , hogy a rendőr mbenyul az anyósülés felöli ajtó müanyag tartókájába , akol a három alufóliába csavart bibe volt. mindegyikünk feszült volt és vártuk a nagy felfedezést , de nem történt semmi , elmehettünk. a droghoz hozzá sem nyúltak . mindenki tök boldog volt , kerestünk egy helyet , ahol tekerhettünk és utánna még boldogabbak lettünk :D

Rá egy hónapra Keszthelyre mentünk , odafele beszívtunk , a söfőr bespurizott , mert már kezdett elálmosodni a sok fűtől. visszafele is maradt még zöldség , szívtunk hát visszafelé is. egyszer csak 4-5 rendőrautot látunk a kereszteződésnél. messziről ki lehetett szúrni a sok fényvisszaverődésből , hogy ott nem egy rendőrautó áll. megálítottak . sofőrtől megkérdezték megfújná-e a szondát . a betépett és bespurizott sofőrünk , aki már józanul vezetni sem tudott kikászálódott a kocsiból az irataival , nyugodt szívvel belefújt a szondába , ami természetesen 0,0 alkoholt mutatott nála . söfőr visszaszált , majd kiszálították a balhátsó emmberkét és megkérdezték miért nincs bekötve az öve . mondta , hogy elfelejtette, de igéri , hogy többet nem fordúl elő , beszált és bekötötte az övét . mondták mehetünk , elindulunk , nagy visítás következett, közben felfedeztük, hogy az anyósülésen ülő sunyi haver sem kötötte be az övét , de vele nem foglalkoztak .

A rend őrei mindig beparáztatnak , aztán mosolyt csalnak az arcomra .

hát most hírtelen ennyi juutott eszembe, persze még van jónéhány sztori a tarsolyomban, de persze ez már egy másik történet ...

Béke

22/f

2010. aug. 28. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok , elfelejtettem leírni , hogy mindez már évekkel ezelőt történt és már régota nem élek fűvel.

:)

de azért jó volt elmesélni

2010. aug. 30. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!