Nem tudok csevegni az emberekkel?
Figyelt kérdés
Nekem nem megy ez a sablonos csevegés, a "szia, hogy vagytok?". Társaságba mindig hülyén érzem magam, mert míg mások ilyen felszìnesen elcseverésznek nekem ez nem megy. Aztán csak az van, hogy állok ott némán. Barátaimmal más a helyzet. Őket ismerem, velük tudok beszélgetni, csak új kapcsolatokat már nem tudok kialakítani.2021. júl. 18. 11:08
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, aztán meg hallottam vissza, hogy milyen barátságtalan vagyok :D Kösz....
2021. júl. 18. 11:09
2/5 anonim válasza:
De hát nem érdekel téged semmi??? Amit meg tudnál kérdezni tőlük, és azon a thread-en beszédbe elegyedni????
3/5 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok. Sajnos az emberek ezt nem fogadják el. Nem tudsz vele mit csinálni. Én megpróbáltam hozzászólni az adott csevegéshez néhányszor telejsen normálisan. Akkor az történt, hogy pár másodpercen belül valamelyik hangadó a szavamba vágott, egyből az Ö véleménye, mondandója volt a fontosabb. Ilyenkor még jobban elmegy a kedvem a csevegéstől. Észrevettem hogy vannak emberek akik ezt szinte művészi fokon üzik: mindenről de tényleg mindenről van történetük, velük is ez esett meg...stb. stb. Persze Ók a társaság középpontjai. Szerntem eléggé idegesítő, de igyekszem nem mutatni. Ezt látom mindenütt évek óta, én már középkorú vagyok. Nem tudsz mit csinálni, legfeljebb udvariasnak maradni.
4/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Magamról nem szeretek beszélni, a másik ember meg valószínűleg nem érdekel.
Igazából kell keresni egy közös témát vagy tevékenységet, amit mások is szeretnek.
5/5 A kérdező kommentje:
#2 hát ha a másik a szokásos hogy vagyra nem a "köszi jól" választ adja, akkor tudok beszélgetni. Ha mond valamit, hogy elszáradt a muskátlija,tegnap orvosnál volt, vett egy mikrót vagy mittudomén, akkor ezen el tudok indulni. De egy köszi, jól után nem tudom mit kellene mondanom.
Köszönöm a válaszokat! :) picit megnyugtató, hogy ezek szerint nem csak én vagyok ilyen.
2021. júl. 18. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!