Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok nemet mondani?

Miért nem tudok nemet mondani?

Figyelt kérdés
néha már olyan érzésem van hogy az emberek kihasználnak, de mégis szinte sose tudok nemet mondani. mindenkinek mindenemet odaadom ha kéri, akkor is ha nekem is kéne, mert egyszerűen nem akarom hogy bunkónak tartson vagy akármi. Ha elhatározom magamban hogy igenis nemet mondok, akkor is megtudnak győzni könnyen, és végül rászánom magam. Hogy tudnék ezen változtatni? Ja amúgy meg az a baj, hogy néha azért nyilván kell adnom cuccokat kedvességből, mert az ember kedves a barátaival. de nemérzem hol a határ a kedvesség és a kihasználtság között..
2010. aug. 27. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez valószínű azért van, mert félsz attól, hogy megharagszanak majd rád, és többet nem állnak veled szóba. Pedig ez tényleg nagyon nem jó, mert így könnyen kihasználhatnak. Tudj nemet mondani. Mondd, hogy bocsi, de ez neked is kell most.
2010. aug. 27. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne változtass rajta.Az esetleges csalódások majd kiábrándítanak,és formálnak.Ha beleszaladsz egy nagy "pofonba",utána már nem leszel annyira szívélyes.Hagyd hogy az élet formáljon,ezt hívják: tapasztalatnak.

Egyébként szerintem sok fiúnak bejönne egy olyan lány,aki szinte semmire se mond nemet.Veled könnyű az élet.

2010. aug. 27. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért mert Igenember vagy.
2010. aug. 27. 23:56
 4/6 A kérdező kommentje:
amúgy láttam azt a filmet és baromijó :D
2010. aug. 28. 00:53
 5/6 anonim ***** válasza:

egyszerű. Alkalmazkodó képes vagy. Megpróbálsz mindent megtenni azért, hogy jó benyomást kelts az emberekben, amit ők könnyen észrevesznek és sokan ellende fordítják.

Ez amúgy jó tullajdonság valamilyen szinten...de nem igen lehet rjat változtatni.

csak azért tudom, mert én is folyton ezzel baszok el dolgokat...-.-

de ha nked sikerülne, kérlek, ídrd meg :)

2010. aug. 29. 00:03
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsó, valószínű neked van igazad.. köszi a választ :)
2010. aug. 29. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!