Miért lehetek ilyen ? Én is érzékelem, hogy valami nincs rendben
Hát ha ennyire magadnak való vagy, valószínűleg nem is vágysz társaságra. Akkor mi a gond?
Az meg hogy mások mit gondolnak az az ő dolguk.
Érdekesen hangzik. Érdekes ember lehetsz. Sajna sokan intoleránsak azokkal szemben akik furák.
Amúgy téged idegesít a fiókcsapkodás, másokat meg az ha nem figyelsz rájuk. Valahol ez igazságos de ezek szerint benned is van némi intolerancia.
Tapasztalatból tudom hogy ha mindenki ellenszenves veled akkor se biztos h veled van a baj vagy hogy ennek így kell lennie. Van hogy te vagy rossz helyen. Nálam is előfordult hogy a csoportom az egyetemen nem bírt de a másik csoportban mindenkivel jól kijöttünk és velük lógtam. Később kiderült hogy valójában ketten normálisak voltak egy pedig félig ellenszenves. Volt egy kiállhatatlan akit a többiek se nagyon bírtak de befogadtak és volt egy aki mindenkit ellenem hangolt.
Amúgy neked van valami diagnosztizált betegséged? Vagy csak ilyen vagy?
Sportoltál valaha valamit? Milyen a családi háttered?
Átérzem, engem ovodában sokszor kinéztek, bántottak, kihasználtak, fogdostak stb...
Viszont ez már régen volt ezért nyilván már nem emlékszem annyira. Csak annyira, hogy szörnyű volt és ha visszamehetnék kijavítani akkor szólnék a szüleimnek, vagyis lenne hangom. Mindenek ellenére rájöttem ha bunkó meg önfejű vagyok akkor csak eltolom a kedves és jóindulatú embereket magamtól.
Ezért próbálok mindenkinek segíteni, a legjobbat kihozni magamból, nyilván a régen történtek miatt visszaadom amit szeretnék és néha erőszakos is vagyok, vagyis akik bunkók azokkal én is bunkó leszek:
"Úgy bánj másokkal, ahogy akard, hogy veled is bánjanak"
-Ha oltogatnak oltsd vissza pl.: (ezt nemrég találtam valahol),
"Olyan vagyok mint a fogaid, ritka, nagyon ritka"
-Ha bántanak és nemtudod hogyan lereagálni akkor próbálj
Vagy valami menekülési utat találni
vagy üss vissza és legyen hangod, bátorságod kiállni a "gondok ellen"
A tuti biztosat nemtudom megmondani sajnálom, én is mindig csak áldozat voltam..
Meg van miért élni! Például ahogy mondad (nemtudom hogy kell írni) a hobbiaidat folytasd nyugottan. Meg a családtagjaimért, kisállataimért, életcéljaimért élek nagyjából.. Én sem találtam kiutat a negatív gondolkodásom ellen, hogy "minek élni? Úgyis eljön a vége mindennek"
De amit szeretnék még mondani, hogy nagyon erős vagy, hogy kitartottál/kitartasz a végéig! <3
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!