Miért jó a homokóra alak?
Figyelt kérdés
Azt mondták nekem, hogy homokóra ablakon van, és hogy milyen szerencsés vagyok emiatt, de miért is jó a homokóra alak, ezt valaki eltudja nekem magyarázni? 😁2021. júl. 1. 13:03
1/10 A kérdező kommentje:
homokóra alak*
2021. júl. 1. 13:04
2/10 anonim válasza:
Miért nem azt kérdezed, akik mondták? Honnan tudjuk mi, hogy valakinek miért pont az tetszik ami?
3/10 anonim válasza:
Képzeld magad elé a homokórát: felül "széles", középen összeszűkül, alul ismét "széles". A Te alakod is ilyen: felül szélesebb (vállak, mellek), derékban szűkülsz, alul ismét kibővülsz (csípő).
Örülj, hogy ilyen alakod van. Ha ezt mondják cseppet sem sértő, sőt...
4/10 anonim válasza:
De nem azt kérdezte, örüljön-e, hanem hogy miért.
Én például nem tudom, miért jó, ha egy nőnek akkora pics... izé, csípője van, mint egy vízilónak. De ugye, ízlések és pofonok.
5/10 Senior Séf válasza:
Mert a másodlagos nemi jelleg minden jellemző jegyét magán hordozza.
7/10 anonim válasza:
Örülj hogy nem napóra vagy,egy szál bot.
9/10 anonim válasza:
Ez egy fa$zság! Ez egy trendi külföldi terminológia ami divatból elterjedt itthon is az nlcafé szintű bulvár szar oldalaknál.
Valójában a homokóra alakja közel sem írja le a női test alakját.
De mutathatnál képet az alakodról és meg tudnám mondani h milyennek találom. :)
10/10 anonim válasza:
Szüléshez ez az ideális, és a férfiak összes ösztöne erre van kihegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!