Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Éreztétek úgy hogy fölöslegese...

Éreztétek úgy hogy fölöslegesen születettek meg,, a természet tévedései vagytok?

Figyelt kérdés

Az alap dolgokat gyorsan közlöm aztán kifejtem: 25 f, és soha nem volt barátnőm. A lányok mindig merültek tőlem, ha összefutottam valahol lány ismerőssel és éppen olyan passzban voltam hogy volt erőm odamenni (bár ez még fiatalabb koromban volt) Akkor is flegmáztak, lekoptattak. Késöbb: már meg se nézik az üzenetem, nem válaszol senki. Azt tudni kell hogy régebben, nos, zsidóztam aztán kiderült az egyik lányról hogy az akinél bepróbálkoztam. Jó ezt megértem. Aztán volt egy lány, még általános végén a sulimból, találkoztunk az utcán, de amik meglátott elfutott. És több iylen volt zebránál nem jön át, inkább más fele megy, vagy volt hogy utánam kiáltottak hogy loser... Vakondnak, múmia fejűnek hívtak. Gimiben próbáltam közeledni egy lányhoz, és egyszer megérintettem a vállát mert háttal ált nekem és beszélni szerettem volna vele, erre rám ordít hogy merem megszólitani. Arcán még az undor is látszódott. Soha egy jó szót nem kaptam. Általánosban, táncórán egyedül kellet keringőznöm mert senki nem akart vele. Szintén általános végén lógott velünk egy lány,valami fszságot mondott erre megütögettem a vállát hoyg jól van, ügyes vagy. Orditva lökött arébb mit képzelek. Végignéztem hogy a lányok a közelemben mindenkivel összejöttek a kigyúrt romától a kigyurt vér nácig mindenkivel. És mióta lediplomáztak még nagyobb az arcuk. Van munka helyuk sokuknak már gyereke, külön laknak. Válalkozás, étterem stb. Mondanom sem kell engem fel sem vesznek sehova. Egyetemen közölte velem a tenár a szeminárium tagjai elött ha ránéz a fejemre nem nézi ki belőllem hogy én irtam a szakdolgozatot, és ott mindenki elött ráírta az egyest, majd odadopta a padra ahol ültem. Probálkoztam idősebb nőknél ők is lepattintottak, mondván perverz vagyok....

Még valami: fb senki nem like-ol, instagrammon néha. Míg hobby fotóztam fényképészek írtak külföldről hogy tetszik nekik, ők többnyire férfiak voltak. Külföldi lányok is like-olták pár arcképem. Magyar volt talán kettő annak is volt párja.

Magyarúl irtam verseket mindenféle témában, modern nyelvezettel, magyar nyelven lszrtak, sőt kiröhögtek. Mikor angolul írtam értem el mérsékelt sikereket interneten.

Más is tapasztal ilyeneket? Deprezsión már túl vagyok, cinikus gezy lettem! Lányokhoz már hozzá sem szólok. Meg be sem szólok nekik mert egy az hogy leugatnak és akkor jön az összes barátnőjük. Másfelől meg a fiúik akarnak megverni. Volt iylen fb fenyegető üzeneteket kaptam mert vissza szóltam. Egyszer volt hogy vitatkoztunk valamin fb-on, vagyis veszekedtek velem. Majd a magyar lány nagyija is beszólt, hogy kutya vagyok és ilyen fejjel örüljek ha nem vernek meg az utcán. Olyan is volt hogy a csaj a pasija farkáról küldött képet, hogy inkább ezt szopjam mint nők után menjek mert ez való nekem.

Jelzem megutáltam a magyar nőket, embereket. Rühellem ezt az egész országot.

Mással is előfordultak ilyenek vagy ehhez hasonlók? Tapasztalt iylen primitív viselkedést más is? Lehet nem vagyok helyes de miért kell így viselkedni? Vagy legalább a belső lényemet nézni?

Igasságtalannak tartom ezt az egészet, mert nem is tudnak róllam semmit de már leírnak. Csak mert más vagyok egy kicsit.

2021. jún. 23. 11:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok gondolat fogalmazódott meg bennem, de kezdjük az elején:

Túl vagy a depresszión. Hogyan? Pszichológussal?

2021. jún. 23. 11:56
 2/14 anonim válasza:
Nagyon szomorú történet. Sajnálom, hogy így érzel a nők iránt.
2021. jún. 23. 11:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sántít a kérdés...ennyire nem lehet, hogy idiótákkal voltál körbevéve, hogy mindenki rád ordított és szabályosan undorral nézett rád.

De ha mégis így lenne, azt akkor is nehezen kajálom be, hogy egy tanárod csak a fejed miatt nem nézi ki belőled, hogy te írtál valamit...

2021. jún. 23. 12:04
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor ne hidd el. Egyetemen egyénként is arcra megy az osztályzás. Ja és egyetemen is elkerültek, bár ott már nem voltak iylen ordenárék. De ennyi. 3-sa kiléphetnél a valódi életbe nem tudom a korod meg a nemed, de ha idős vagy akkor ez már egy másik világ ha meg nő akkor kíváncsi lennék fordított helyzetben hol is lennél. Egy nőnek kb gyakorlatilag semmit nem kell tennie.
2021. jún. 23. 12:20
 5/14 anonim válasza:
Egyetemre jártál? De hiszen tele van helyesírási hibával a mondanivalód.
2021. jún. 23. 12:23
 6/14 anonim válasza:
100%
Ez kamu.
2021. jún. 23. 12:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Dr. Csernus. 😁
2021. jún. 23. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Rossz kategória, nem szexualitás, hanem egészség -> mentális problémák rovat. Ott több segítséget kapsz talán.
2021. jún. 23. 12:29
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem kamu, az nem fér a fejedbe hogy valakinek egy szenvedés az élet mert egy kis hiba van rajta és akkor emgy a szemétbe? Mi neked ezen a kamu.

Duszes vagyok egyébként de mind egy.

2021. jún. 23. 12:30
 10/14 anonim válasza:

Nagyon szomorú történet, de lehet egy környezetváltozás rádférne, hogy új emberekkel ismerkedj meg.

Nekem vannak disz.. gonddal szenvedő barátaim és nekünk nem okoz gondot az ismerkedés.

2021. jún. 23. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!