Csak nekem kezd elegem lenni a Gyakori Kérdésekből?
Ha jellemeznem kellene az oldalt:
-Fantom, arc nélküli, anonim valakik osztanak ki, sértegetnek, sőt néha még provokálnak is.
-A hülye emberek próbálnak tanácsokat és válaszokat adni, a még hülyébbeknek. Vak vezet világtalant. Persze vannak néha, egyszer-egyszer hasznos válaszok is, de azokat természetesen lepontozzák azok, akik nem értenek hozzá.
-Trollok.
-Bárki lepontozhat akár a 0-ra bárki, ha éppenséggel a bármelyik oldalról a szubjektív világlátásába a nem férnek bele az objektív tények (ez különösen jellemző a politikai, valamint közéleti kérdésekre, a gyerek neveléssel kapcsolatos kérdésekre és az életmóddal kapcsolatos kérdésekre).
-Személyeskedés.
-Értetlenkedés.
-Soha, senkinek nem lehet igaza, mindig azok válaszolnak a kérdésre, bármelyik oldalról legyen szó, akik nem értenek egyet vele.
-A válaszoló lehülyézhet, személyeskedhet, de én ezt nem tehetem meg, mert akkor rögtön az intelligenciahányadosomat próbálja, bizonyára szakképesítés nélkül lealacsonyítani.
-Sokakra jellemző a "Más szemében a szálkát meglátja, de a saját szemében a gerendát feledi" elv.
-Hülye kérdések.
-Ha értelmes a kérdés és az átlag felhasználó gondolkodási képességeit meghaladja, akkor hülye válaszok.
-Fotelforradalmárok és nettudósok, akik csak itt tudnak érvényesülni.
-A kérdésedre objektív választ nem kaphatsz, még akkor sem, ha objektív választ vársz a kérdésedre és úgy is tetted fel.
-Értelmes viták folytatása lehetetlen.
-Unalmas életű felhasználók, akik ezen az oldalon kezdik, töltik és zárják a napjaikat.
Én csak azért regisztráltam ide, mert felbosszantott egyes emberek tudatlansága, de realizáltam, hogy a tanári pálya zárva van előttem... Ezenkívül pedig voltam olyan naiv, hogy azt gondoltam, hogy találok majd értelmes válaszokat a kérdéseimre, akár a saját, akár más felhasználók kérdései alatt, de nem így lett. Most már igazából csak rákattantam és unalom űző, ha éppen nagyon unatkozom, igazából csak este járok fel.
Sok minden igaz abból, amit írtál.
Ugyanakkor vannak itt jó kérdések is, és jó válaszok.
Van néhány ember, akinek már csak ha a nevét meglátod, már tudod, hogy ez egy korrekt válasz lesz.
A többit meg lazán ereszd el... annyit nem érnek, hogy bosszankodjál rajta.
Ennél már csak az a jobb, amikor kiírok egy kérdést, kissé érzékeny téma, 15 percig tart megfogalmaznom, érthetővé teszem, aztán a 10 válaszból öt abból áll, hogy “kamu” a másik 5 meg nem is a kérdésre válaszol... :D
Vagy amikor regényeket írok egy adott kérdésre olyan dologban, amihez van tapasztalatom, majd 0%-ban ítélik “hasznosnak...”
Engem is lehoz az életről. Holott nagyon kreatív maga az ötlet, hogy feltehetsz egy kérdést, és válaszolnak rá mások, ez még működött is 2015-ig kb, aztán széttrollkodta a fiatal generáció, meg a többi besavanyodott némber.
Ha megnézel egy 2008 - 2010 közötti kérdést, meglepődsz, mennyivel értelmesebb volt a színvonal.
Amióta lecsökkent a forgalom, itt bedobták a gyeplőt, nem üldözik a trollokat, és csak azt nézik, hogy mitől lesz több kattintás.
Ez nagyon durva hatással van a színvonalra, amitől tovább fog csökkenni a forgalom.
Vagy átmegy az oldal az "internet pöcegödre" jellegű oldalba, abból is van néhány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!