Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy néz ki egy átlagos nyári...

Hogy néz ki egy átlagos nyári heted ha nem nyaralsz?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy mit csinálsz ha nem mész a szüleiddel nyaralni, és otthon vagy 1 hétig. Hogyan telik el egy napod?

PLZ normális válaszokat!!!

2010. aug. 25. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hát általában olvasok, netezek, anyáéknak segítek, bnőimmel elmegyek ide-oda... és ennyi...
2010. aug. 25. 11:47
 2/10 A kérdező kommentje:
az ide-oda mit jelent? ja és kort is írjatok plz! ^^
2010. aug. 25. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:

városba sétálgatni, sütit enni, moziba, mekibe...

15L

ajj én ma is el akarok menni de hát nincs kivel XD

2010. aug. 25. 11:59
 4/10 A kérdező kommentje:
aha kösz a választ! :D írjatok még! én megyek veled ^^ :D 16/F
2010. aug. 25. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
heh kösz XD támogass lélekben :D
2010. aug. 25. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:

hát általában gépezek , zenét halgatok , haverokkal lógok, beszívok a spanokkal , 7 vége felé valami buliszerüségbe megyek , vagy valamit kitalálok , hogy elüssem az időt , de most tré van , mivel hétfőn voltam hegyibuliban és olyanszinten leittam magam , hogy megfogadtam , hogy soha többé egy korty piát sem fogok a számba venni. amugy még mamámat meg szoktam látogatni általában hetente egyszer. segítek valamit neki a ház körül meg elmegyek neki boltba , meg ilyenek . ha már mindezt meguntam akkor azon agyalok , hogy mit és hogyan változtassak az életemen , hogy jó legyen , meg álmodozgatok baromságokról . asszem általában ezeket szoktam csinálni , de sajnos egy kisvárosban élek és ittt eléggé kevés a lehetőség , de azt ami adott megpróbálom a lehető legjobban kihasználni . ja meg aludni is szoktam :)

22/f

2010. aug. 25. 12:37
 7/10 anonim ***** válasza:

sajnos nagyon unalmasan telik egy napom...egy nagyon kicsi faluban lakokk az isten háta mögött és a barátaim legkevesebb 90 km-re laknak tőlem (kollégista vagyok és ott ismertem meg őket) a régi általálos iskolai barátaimmal már régen megszakadt a kapcsolat és...nem is bánom mert olyan eröltetett "jó akkor legyünk jóban ha már osztálytársak vagyunk" kapcsolat volt...

Itthon csak gépezek tévézek..és kb ennyi az egész....amint tehetem elutazok valamelyik barátnőmhöz.

És lehet h hülyén hangzik de alig várom a sulit:D

17/l

2010. aug. 25. 16:34
 8/10 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat! :)
2010. aug. 26. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Én reggel 7-kor felkelek, majd 8-ig a reggelivel meg minden mással bénázom, aztán nekiállok tanulni, 12-ig tanulok, megebédelek, délután 1-ig filmeket nézem. aztán megint megyek tanulni, aztán 4-kor megyek futni. 5-re hazaérek, nekiállok a vacsora elkészítésének, aztán vagy filmet nézek vagy gépezem 2 órát, aztán megyek aludni..... ez minden nap. egyébként én szinte egész nyáron otthon voltam, úgyhogy ebből állt a nyaram......

13/L

2010. aug. 26. 20:10
 10/10 A kérdező kommentje:
nyáron mire tanultál?
2010. aug. 27. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!