Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél ha az U. F. O -k...

Mit tennél ha az U. F. O -k megtámadnák a földet?

Figyelt kérdés
komoly kérdés. HOgy ismered magad mit tennél ?
2010. aug. 25. 07:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Föláldoznék valakit, hogy odadom őt, ha elmennek.xD

Mellesleg, HA TÉNYLEG lejönnének, először is összeszarnám magam, aztán menekülnék a házba, és hívnám a rendőrséget.:D...vagy a tűzoltókat...esetleg a mentőket?:S Mindent.:D

2010. aug. 25. 07:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Kérnék tőlük egy autogrammot :D (feltéve, ha tudnak írni)

:D

2010. aug. 25. 09:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Hívnám a Rendőrséget, Mentőket, Honvédséget, hogy először is őket öljék meg, nem minket, menekülnék családdal együtt a pincébe.

Szerinted mit jelent az EKF ?

Ha az ember anomáliát keres, értelemszerűen a szokatlan, új dolgokat veszi elsőként górcső alá. Adja magát az EKF, ami korábban nem volt, most meg igen. Az Európa Kulturális Fővárosa. Vagy Egyesült Külbolygóiak Főparancsnoksága? Netán Elvándorolt Kiberufók Felügyelete? Nem tudhatjuk. Azt azonban igen: sok furcsaság történik a projekt körül. Mi másra vezethető vissza például sok hónapos csúszás, az eredetinél drágább beruházások, ha nem éppen arra, hogy a koncert- és a tudásközpont szétnyitva űrhajók leszállóhelyeként is funkcionálhasson? No és mi történhetett a hideg téli hónapokban a Széchenyi téren felállított sátrak alatt? A hivatalos szöveg szerint burkolták a teret, de mi lehet a kövek alatt? Reméljük, soha nem derül ki.

2010. aug. 25. 10:04
 4/13 anonim ***** válasza:
én megszondáztatnám őketXDXD
2010. aug. 25. 11:48
 5/13 anonim ***** válasza:
mennék fosztogatni , aztán miután összefosztogattam mindent , utána kipróbálnám vagy felzabálnám vagy meginnám , vagy elszívnám illetve felszívnám az összes össze fosztogatott dolgot :) és boldogan élnék , amig egy lézersugár ketté nem szel :)
2010. aug. 25. 12:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Megkérném őket, hogy vigyenek el hozzájuk XD
2010. aug. 25. 14:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Kiirtanám öket, és megszerezném az összes technologiát amit birtokolnak.
2010. aug. 25. 14:27
 8/13 anonim válasza:

hát én nem tom!de sztem ha rosszindulatuak lennének már rég lejöttek volna kinyirni! xD

vagy csak most még megfigyelnek minket!:D

2010. aug. 25. 17:33
 9/13 anonim ***** válasza:
azért érdekes, hogy mennyien ki akarnák irtani őket... sok mamlasz, hogyha idejönnek akkor már tuti hogy fejlettebbek mint mi szóval nem hinném hogy bárki is képes lenne elpusztítani őket... mellesleg ha én idegen lennék tuti, hogy az óceán mélyén rejtőznék el.
2010. aug. 25. 19:49
 10/13 anonim ***** válasza:
csinálnék velük egy fotót a facebookra!:D mekkora menő lennék már vele xD:D
2010. aug. 25. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!