Egy éve próbálok elhelyezkedni programozóként. Közel 200 helyre adtam be ez alatt a jelentkezésem de nem vesznek fel. Mi lehet a gond?
Interjúra hívás se volt?
Akkor az önéletrajz és a projectek a nem elégségesek.
Én főiskolán tanultam meg melóztam is külföldön egy cégnél webfejlesztőként másfél évig, most hazajövet már volt legalább 30-40 interjúm, de eddig egy sem jött össze
A legtovább amíg eljutottam, hogy 2.-ra beszélgettünk egy két céggel szakmaibb dolgokról ( sokszor az volt, ha belenézek egy két nappal előtte elég lett volna a tudásom, de emiatt nem mivel nem tudtam megválaszolni ) de sokszor már ott nem mentem tovább amikor csak bemutatkozás volt
Szerintem itt nem a szakmai tudással van gond sok esetben, hanem nem azt a képet mutatom amit egy cégnél egy alkalmazottnál elvárnak, másra számítanak, lehet valamit úgy reagálok le ami fura nekik, pedig én magamon nem érzem
Eddig csak skypos interjúk voltak, de már lassan kezdek beleőrülni ebbe a továbbpasszoltság érzésbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!