Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy éve próbálok elhelyezkedni...

AirBlade kérdése:

Egy éve próbálok elhelyezkedni programozóként. Közel 200 helyre adtam be ez alatt a jelentkezésem de nem vesznek fel. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Javascript fejlesztőként végeztem Bécsben, előtte vendéglátóztam sajnos. Így tapasztalatom nincs de egyszerűen nem tudom miért nem vesznek fel még gyakornoknak se itt Bécsben. Önéletrajz két nyelven, normális profil fotó, motivációs levél, saját weboldal, projectek, github profil, linkedin profil, angol nyelvvizsga, Java kurzusról való igazolás csatolva és semmi. 8 interjú jött össze de felvenni egyik se akart.

2021. ápr. 19. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezted őket?
2021. ápr. 19. 20:26
 2/5 moozygoo ***** válasza:
50%

Interjúra hívás se volt?

Akkor az önéletrajz és a projectek a nem elégségesek.

2021. ápr. 25. 10:38
 3/5 A kérdező kommentje:
De volt interjú. Már 9 is. De mindig az volt a válasz a másik jobb. Gyakorlati állásra is jelentkeztem. Ahova egy kb 0 tudású csajt is felvesznek de engem arra se. Napi 9-10 órát ölök bele, persze legtöbbje keresés hogy tudom ezt azt megcsinálni. Összedobok valamit, feltöltöm és nem elég.
2021. jún. 19. 13:27
 4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a nyelvtudás a gond? Angol/német milyen szinten megy?
2021. jún. 21. 07:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én főiskolán tanultam meg melóztam is külföldön egy cégnél webfejlesztőként másfél évig, most hazajövet már volt legalább 30-40 interjúm, de eddig egy sem jött össze

A legtovább amíg eljutottam, hogy 2.-ra beszélgettünk egy két céggel szakmaibb dolgokról ( sokszor az volt, ha belenézek egy két nappal előtte elég lett volna a tudásom, de emiatt nem mivel nem tudtam megválaszolni ) de sokszor már ott nem mentem tovább amikor csak bemutatkozás volt

Szerintem itt nem a szakmai tudással van gond sok esetben, hanem nem azt a képet mutatom amit egy cégnél egy alkalmazottnál elvárnak, másra számítanak, lehet valamit úgy reagálok le ami fura nekik, pedig én magamon nem érzem

Eddig csak skypos interjúk voltak, de már lassan kezdek beleőrülni ebbe a továbbpasszoltság érzésbe

2021. aug. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!