Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem akarok visszaesni, megtenn...

Nem akarok visszaesni, megtennétek, hogy bátoritotok egy kicsit?

Figyelt kérdés
Szóval már 2 hete nem csináltam azt a bizonyos dolgot ( bocs,de nem szeretnék beszélni róla ), mivelhogy a nagyszüleimnél voltam, de most megint itthon vagyok és a szüleim mindjárt elmennek és én egyedül maradok. Félek, mert ilyenkor szokott ellenállhatatlanná vállni az a bizonyos szokás. Mondtok valamit, amit erőt adjon, megkérlek szépen ?
2010. aug. 21. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
foglald el magad, nézz videókat youtube-n, vagy tv-zz és akkor nem fogsz rá gondolni!
2010. aug. 21. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Csak nem te vagy a drogos csaj személyesen?:D

Éljen a szerecsendió XD

2010. aug. 21. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy masztizz...
2010. aug. 21. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a bizonyos dolog drog, vagy alkohol, egyéb egészségkárosító szer, akkor ne használd. Sétálj inkább egyet, vagy olvass, esetleg tv-zz, tereld el a figyelmedet.

Ha nem egészségkárosító, akkor azzal semmi baj nincs, csak ne minden helyett csináld, és ne rendes kapcsolatok helyett.

2010. aug. 21. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
mielőtt megteszed, gondold végig: miért? kiért? és kinek fáj majd jobban, ha baj lesz igazán, neked, vagy azoknak akik szeretnek? te is szereted őket? fontosak neked? akkor miért is?
2010. aug. 21. 22:55
 6/7 köles válasza:

Akkor Te vagy az a lány, aki valamiét nem érzi jól magát otthon.(Már írtál erről,de még nem oldottad meg..)A szobaátrendezést megvalósítottad? Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Van testvéred? Nem a családod hozzáállásával van bajod? Esetleg nem költözhetnél a nagyszüleidhez? Vagy albérletbe? Csinálsz programokat, ahol jól érzed magad, vagy egész nap otthon unatkozol..?

Igen, ha nem önkárosító a dolog, akkor nincs vele baj.

2010. aug. 21. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Vondd el a figyelmedet,ahogy fentebb is írták..:) bármivel megteheted ezt,és ne gondolj erre a rossz szokásra..tudom,nem könnyű egy rossz szokásról végleg leszokni,de rossz lehet a vége..mi van,ha lebuksz!?
2010. aug. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!