Nagyon sokat vagyok magányos, mert igazi barátaim nincsenek. Volt ehhez kapcsolódó álmom, de ez ma megtörtént. Mi ez?
17 éves vagyok, és van 2 barátom, de ők nem igaziak szerintem. (Mindig én kerestem őket, és volt mikor összeomlott a keringesem, mentő vitt be, semmit sem érdeklődtek utánam)
Rengeteg álmom van, hogy ők ott hagynak az út szélén. (Helyszín mindig más, csak az az álom lényege, hogy egyedül hagynak és ők elmennek.)
Ma csináltam messengeren csoportot, és behívtam őket, egy facebook oldalt kellett volna likelni. Egy internetes barátom kérte tőlem, akivel többet beszélek, mint ezekkel.
Nos, kiléptek a csoportból(semmit se írtak rá, nem is likeolták), és az internetes barátom is, és azóta nem írtak. Annyira rosszul lettem, hogy remegtem, fiú létemre sírtam, szédülök. Nagyon rossz...
Önmagadtól ebből nem tudsz kikeveredni.
Menj Orvoshoz, aki elküld pl. pszichológushoz, de azzal számolj, hogy több látogatás kell hozzá, nem pedig 1-2.
Nincsenek testvéreid?
Amúgy meg ne fuss olyan kocsi után amelyik ne akar felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!