Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen gyors az ujjunk amikor...

Milyen gyors az ujjunk amikor csettintünk?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Átlépi a hangsebességet, ezért ami csettintést hallassz az igazából a hangrobbanás.
2010. aug. 19. 19:32
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ. azt gondoltam h nagyon gyors de azt nem h ennyire :D
2010. aug. 19. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyors az ujjunk, de azért a hangsebességet nem lépi át, ne vicceljetek már.
2010. aug. 19. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam, hogy az ujjunk csettintéskor a fénysebességet is átlépi. Így alkotta meg Einstein a relativitás elméletet is.
2010. aug. 19. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam, hogy az ujjaink között csettintéskor atomrobbanás is történik, így alkotta meg Teller Ede az atombombát is.
2010. aug. 19. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Most hogy mondjátok, én meg olyat hallottam, hogy ha egy ember csettintés közben még a karját is jól meglendíti, akkor a csettintő ujja átlépi a fénysebességet is, és egyenesen egy másik dimenzióba zuhan. Vigyázzatok hát a csettintéssel, nehogy az ujjatok bánja!
2010. aug. 19. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy mondjátok én olyat hallottam hogy amikor csettintünk akkor egy pillanatra antianyag lesz az ujjunkból ezt követően hangrobbanás és fényrobbanás következik be ami azt jelenti hogy egy ezred másodperc alatt az ujjunk föd körüli pályára áll és megkerüli a földet 300x és még mielőtt annak a fénye hogy eltűnt az ujjunk elérne a szemünkhöz visszaér az ujjun és kiradírozza a fényt é átrajzolja úgy hogy van ujjad
2010. aug. 20. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Nahát, ez igazán érdekes. Ezen az oldalon mindig tanulok valami ujjat! Meg persze újat is. ha-ha.
2010. aug. 20. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!