Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Leszbikus vagyok, biszex vagy...

Leszbikus vagyok, biszex vagy heteró?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Sosem vonzódtam a pasikhoz, de 17 évesen belementem egy kapcsolatba egy pasival, mert a szüleim gyanakodtak arra, hogy leszbikus lennék és féltem tőlük nagyon, mert homofóbok.

Fél évig voltam együtt a sráccal, de nekem teher volt az egész kapcsolat és nem tudtam szeretni.

Egyszer feküdtem le vele, de nagyon szar volt, csak menekültem volna a helyzetből.

Azóta nem volt senkim, lányok tetszenek néha, de annyira nagyon belém nevelték a homofóbiát a szüleim, hogy szerintem nem tudnék lefeküdni lánnyal, mert undorodnék magamtól.

2021. márc. 15. 21:14
 1/5 anonim válasza:
79%

Egy megnyomorított leszbikus vagy.

Menekülj el ebből az országból, keress egy lányt, felejtsd el a homofób idiótákat és élj boldogan.

2021. márc. 15. 21:19
 2/5 anonim válasza:
97%
Tekintve hogy sosem vonzódtál a férfiakhoz, úgy gondolom hogy leszbikus vagy. Nagyon nehéz elfogadni az embernek önmagát, különösen ha egy toxikus környezetben nőtt fel. Teljesen átérzem a helyzetedet, én biszexuális vagyok, és az első meleg kapcsolatomat teljesen tönkretettem azzal, hogy szégyelltem magam, és így akaratlanul is eltoltam magamtól a páromat. Viszont idővel könnyebb lesz majd, és tapasztalattal te is rájössz hogy mi tesz igazán boldoggá.
2021. márc. 15. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Leszbikus vagy, ne harcolj magad ellen. A szüleidtől meg válj le (függetlenedés) hogy ne tudjanak beleszólni az életedbe. Nem az ő életük, hanem a tiéd!
2021. márc. 15. 21:42
 4/5 anonim válasza:
96%
A leírtak alapján valószínűleg leszbikus vagy, nem is lefekvéssel kell kezdeni, próbálj meg más lmbtq tagokkal beszélgetni, barátkozni, ha még ez sem nagyon segít, akkor lehet érdemes felkeresni egy pszichológust. Amúgy nekem sem ment könnyen az elfogadás, de rájöttem, hogy így nem lehet élni, hogy nem fogadom el magam.
2021. márc. 15. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
"Menekülj el ebből az országból..." Mert a határt átlépve hirtelen megszűnik a szülői homofób nevelés hatása? Döbbenet, hogy aki ennyire sötét, a szülőket idiótának nevezi, a lányt pedig nyomoroncnak, mégis kapja a zöld karikákat...
2021. márc. 15. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!