Van valami furcsaságod?
Figyelt kérdés
Ha igen mi az?2021. márc. 3. 01:04
11/18 anonim válasza:
10.:Mosolyogni én se szoktam,de csak mióta majdnem mindegyik fogam kiesett.
12/18 anonim válasza:
Tripofóbia. Amíg nem tudtam, hogy ez egy létező jelenség, biztos voltam benne, hogy csak én viszolygok a lyukacsos dolgoktól.
13/18 Noren1989 válasza:
Hogyne lenne. Kívülről egész normàlis embernek tűnök, belülről meg kiégett,teljesítéskényszeres, munkamàniàs alkoholista vagyok, nulla szociàlis élettel.
14/18 anonim válasza:
Gyűlölök emberek között lenni, egyedül járok mindenhová. Úgy érzem, hogy senki sem ért meg engem, kitaszított vagyok ebben a világban és azt, amit én érzek, senki sem tudja felfogni. Mindenben másképpen gondolkozok, mint mások. Az én világnézetem kimondhatatlan mértekben eltér attól, amit a többség normálisnak mond.
Az egyetlen dolog, amiben úgy érzem, hogy ki tudok teljesedni, az a futás. Minden nap legalább tizenöt kilométert futok. Emiatt nagyon erős szervezetem van. Még soha életemben nem volt testi fájdalmam és nyolc éves korom óta egyszer sem voltam beteg.
Arra való ez az erős test, hogy a fájó lelkemet megvédje-de úgysem tudja. Azt, amit én érzek a lelkem mélyén, nem enyhítheti többé már semmi.
15/18 anonim válasza:
Sokak számára én vagyok a furcsa.
16/18 anonim válasza:
Fétiseimmel elfogadásra kényszerítem a jó lányokat nőket, a saját véleményem szerint! Ezt ha lehet annak nevezni, akkor legyen furcsaság, de számomra inkább pozitívabb értelemben! 🙂🙂☺️☺️😁😁
17/18 anonim válasza:
Szeretnék megdugni egy törpe csajt.
18/18 anonim válasza:
#17 én meg a nagy méretes talpú nőkről szeretek fantáziálni 😀☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!