51/61 anonim válasza:
Á, F A K E ! Ha meg nem...
Fiatal vagy Te még ahhoz, hogy "kiossz" minket. :) Nagyon remélem, hogy kinövöd!
52/61 anonim válasza:
hahaha engem nem húzol fel hogy így írsz így csak beégeted magad mindenkivel :D meg a ronda fejeddel te csicska
53/61 anonim válasza:
mit gondolnék?
egoista kis 14 éves p*csa vagy, aki élvezi ha a farkát veri rá egy 30éves pedofil.
le van égve a fél pofád, csücsörítesz mint egy majom... tovább is van, mondjam még?
57/61 anonim válasza:
A seggem kifordítva szebb:D Hülye ribanchhh^^
Theee Nyáladzhoooo kisshh csiirahh Gechiii^^
58/61 anonim válasza:
22:59 egyetértek:DD sztem majom fejed van, az orrod krvaronda, emg ez a fej amit vágsz.... miért kell iylen retardált fejeket vágni a képeken, miféle divat ez?
59/61 anonim válasza:
22:59-es vagyok, nézzétek meg xD
60/61 anonim válasza:
15:39 vagyok
-Itt van még a vonalban?
-Takarodj haza! Csunya vagy nagyon!:DDDD
énis pont most akartam linkelni, megelőztél:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!