Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen jó kérdéseket tudnátok...

Milyen jó kérdéseket tudnátok nekem írni, amiken elgondolkodva jobban megismerhetem önmagam?

Figyelt kérdés

2021. febr. 1. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Miért nincsenek szárnyaim és röpködök fel-alá, mint egy bogár?

Miért pont itt és most élek?

Miért aggódok, reménykedek?

Miért gyártom folyton a kakit, tán ez a létezésem célja?

Miért akarom megismerni magam? Mi az, hogy magam? Mi az, hogy megismer?

Miért olyan a hangom, mint egy rekedt tyúknak?

2021. febr. 1. 23:18
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Ki vagyok én?
2021. febr. 2. 04:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ami igazán érdekel?

Mik a hibáim?

Hogyan tudnék változtatni rajtuk?

Mit szeretnék elérni az életben?

2021. febr. 2. 05:30
 4/7 anonim ***** válasza:
A hibákat nem kell külön keresni:) Elég ha tudunk róluk. De amúgy igen. Ha csak ezeket nézegetnék az emberek máris jobb lenne az életük. Ill tegyük fel gyakran a kérdést, hogy miért.
2021. febr. 2. 05:33
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Ki akarja megismerni magam, és ki az, akit meg akar ismerni? Tán kettő bennem az én, hogy az egyik meg akarja ismerni a másikat?
2021. febr. 2. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem gondolkodsz - akkor ismered meg jobban önmagad. Gyakorolj pl zen meditációt.
2021. febr. 3. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
5, Lehet két vagy több "én" képzet is egyszerre. Viszont van valami ami nem megfigyelhető - mert ez maga ami megfigyeli a dolgokat. Egy egyszerű jelenlét amiben az "én"ek is keletkeznek - elmúlnak. Tehát a megfigyelőt kell megtalálni. Vagyis azt nem lehet :)
2021. febr. 3. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!