Mi a jobb?Ötven év szopi,vagy másfél perc halálfélelem,pánik,aztán semmi,vagy újjászületés?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 21:59
21/27 anonim válasza:
tényleg nő vagyok, de azt hittem, hogy itt a gyakorin azért írtál, hogy valamilyen módon segítséget kérjél ismeretlenül is. de ahogy visszaolvastam tényleg nem volt benne segítségkérés, csak egy kérdés. azért remélem, hogy valaki majd jobb belátásra bír, és látod majd még az élet napos oldalát is. sajnos én sem vagyok a legjobb passzban, édesanyámat vesztettem el, lassan egy éve volt, de nem bírok felállni belőle, vagy csak nagyon lassan.
22/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom,az én édesanyám még él,sokat köszönhetek neki,felnevelt négyünket.Senki sem fog jobb belátásra téríteni,ha szeretnél beszélgetni írj privibe,hidd el nem puncivadász vagyok.Vagy ne
2021. febr. 11. 18:03
24/27 anonim válasza:
Azért elég gáz hogy kiírsz egy kérdést ami egy burkolt segítségkérésként is felfogható, erre jön egy segítőkész nő aki meg akarja veled beszélni a problémáitokat de arogáns és lekezelő módon válaszolsz neki. esetleg le is tiltod...
23:
Ha gondolod és beszélgetnél nekem írhatsz.
25/27 anonim válasza:
24: 23-as vagyok. Nekem csak ő kellett. Bocsi de nem írok.
26/27 A kérdező kommentje:
24-esnek:Ezt buktad nyomikám.Amúgy az arrogánst két r-el írjuk
2021. ápr. 3. 22:17
27/27 anonim válasza:
Ennyi alapján esetedben az újjászületésre szavazok. Egy ilyen tahóval nem veszít sokat az emberiség! Max a családodat fogom sajnálni hogy siratni fognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!