Normálisan gondolkodok?
Figyelt kérdés
Lassan 23 leszek és még soha nem volt barátnőm ,de mostanában mindenki azzal csesztet, hogy kéne egy.
Igazából nem merek kezdeményezni, mert nagyon szabálytalanok a fogaim, így nem merek mosolyogni, valamint nincs semmi pénzem randikra. Most rakatok fel majd fogszabályzót és féléven belül gyakornokból teljes állásba kerülök(ha minden OK). Tulajdonképpen akkor szeretnék elkezdeni csajozni, ha már levették (~25 évesen) a fogszabit, addig semmi értelmét nem látom.
Szerintetek helyesen gondolkozok?
2010. aug. 15. 23:09
1/10 anonim válasza:
Szerintem normálisan gondolkodol.
2/10 anonim válasza:
szerintem is , de mit nem gondolsz ebben normálisnak ? mert egyébként nem tetted volna fel a kérdést ( ha csak annyi hogy nem volt még bnőd , az ok sztem , nem maradtál még le semmiről)
3/10 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek.. ezt is ő írta, tegyétek hozzá
4/10 anonim válasza:
a fogaiddal van a legkevesebb probléma, nem a fogsorodba szeretünk bele, hanem a lényedbe, a gondolkodásodba, a mozdulataidba. :) légy bátrabb, de ha így érzed, ne randizz még, csak mondom, hogy szerintem ez nem akadály :)
üdv! 22L
5/10 anonim válasza:
nekem is fix ez a tervem...én 20 vagyok
6/10 anonim válasza:
Szerintem egy gyökér lehetsz,ha nem tudod a kis csipp-csupp ügyeidet elintézni magad!
8/10 anonim válasza:
Probáld meg, ha belédszeret ugy ahogy vagy akkor igazán szeret. Ne várj
9/10 anonim válasza:
Nem. Ez nem igazán jó gondolkodásmód. Ha szeretnél barátnőt, miért nem "kerítesz" magadnak egy helyes csajt most? Nem baj az, ha fogszabályzód van. Nagyon sok embernek van és attól még van barátnőjük. A pénz miatt sem kellene aggódnod, mert nem csak drága éttermekben lehet randizni. Főzhetsz neki valamit a te otthonodban, sétálhattok egy parkban, vagy filmezhettek együtt valamelyikőtöknél, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!