Rémálom, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
(Ezt mind anyukám mesélte, én nem ébredtem fel) Előző éjszaka anyukám arra ébredt, hogy kiabálást hall. Először nem tudta honnan jön a hang, majd kis idővel később benyitott a szobába ahol a nagymamám (76 éves) aludt. Azt látta, hogy szinte keresztben fekszik az ágyon és kapálózva kiabál. Miután felkeltette, megkérdezte, hogy mit álmodott. A nagymamám azt válaszolta, egy torz férfi üldözte és meg akarta ölni. Ezután édesanyám megnyugtatta, majd mind a ketten visszaaludtak. Reggel 7-kor ugyanúgy kiabálásra ébredt. Benyitott a nagymamám szobájába, aki megint kapálózva segítségért kiabált. Azt mondta, hogy megint egy torz arcú férfi kergette. Mit jelenthet ez? Vajon az is közrejátszhatott, hogy aznap este a híradóban megrázó híreket közöltek és úgy láttam rajta, mintha kicsit megrémült volna?2021. jan. 28. 19:23
1/2 anonim válasza:
A tv sokmindent kiválthat.. Alapból nem egészséges dolog főleg nem alvás előtt. A meneküléses álmok egyébként nem ritkák, ha nem válik mindennapossá nem kell aggódni. Egyébként pedig a rémálmok jöhetnek akkor is ha túl sokat evett alvás előtt esetleg cukrosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!