Melyik cigit ajánljátok?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el cigizni. Eddig bárataim adtak ilyen-olyan cigit. A cigizés nálam annyit jelent hogy reggel egy és délután 1. Tehák napi 2. Néha napi 3. Tudnátok nekem ajánlani jó minőségű cigit ami nem nagyon erős? (Kíméljetek meg az olyan válaszoktól hogy minek cigizel és..stb)2021. jan. 12. 15:36
1/6 anonim válasza:
Minek cigizel?? :)
Amúgy én a PallMallt szerettem, amikor még szerettem. 2014 óta nem dohányzom.
2/6 anonim válasza:
Szokj rá valamelyik olcsóra, mert pár hónap múlva, mikor már napi egy dobozzal szívsz, nehéz lesz a minőségről az ócskára visszaszokni.
3/6 anonim válasza:
Én tekerem, gazdaságosabb és kevésbé káros ha Golden Virginiát veszel, persze ha tudsz tekerni.
4/6 anonim válasza:
előző vagyok, dobozosból az arany Marlboro nagyon jó csak a dobozos nekem elég drága
5/6 anonim válasza:
Amúgy tényleg. Mi tetszik benne? Az íze? Vagy nyugtat? Vagy más embernek érzed magad tőle? Mert aki dohányzik az többet szív de 1-2 szálat minek?
6/6 anonim válasza:
Milyen csodálatos lesz majd ha 40 évesen 60-nak fogsz kinézni :) Nem beszélve a förtelmes nikotinnal átitatott szagodról amit majd árasztassz magadból. Én a legdrágábbat és a legerősebbet ajánlom. Ha lúd legyen kövér! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!