Véleményetek szerint ez gonoszság lenne? Vagy van aki már csinált hasonlót?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy létrehozok egy ál e-mail címet és egy ál msn-t és fel venném rá a barátaimat, akik persze nem tudnák, hogy ki vagyok, és úgy próbálnék meg beszélgetni velük. Csak szeretném őket megtréfálni, és egy idő után persze mindent elmondanék. Szerintetek ez gonoszság lenne?2010. aug. 13. 14:37
1/8 anonim válasza:
Attól függ mivel tréfálod meg őket. Ha apróbb kis ugratás amit nem vehetnek a lelkükre vagy nem sérti őket akkor nem gonoszság:D
2/8 anonim válasza:
sztem vicces lenne, csak vigyázz, mert lehet hogy a végén te jobban meg leszel lepődve, mint a barátaid.^^
3/8 A kérdező kommentje:
Semmi komoly dolgot nem szándékszom velük csinálni csak egy kicsit úgy beszélgetni velük, mintha nem ismerném őket. Arra vagyok kíváncsi hogy milyenek lennének akkor?
2010. aug. 13. 14:48
4/8 anonim válasza:
És mit mondasz neki, hogy ki vagy? Vagy honnan tudod az msn címüket? Egyébként teljesen értelmetlen dolognak tartom, miért van erre szükség?
Ha ilyen sok időd van, akkor takaríts picit vagy süss egy finom francia krémest vagy egy pizzát! :DDD
6/8 anonim válasza:
viccesnek tűnhet, de komolyabbá is fordulhat a dolog és csak rosszul jönnél ki ebből
8/8 anonim válasza:
nagyon nem jó ötlet ilyesmivel heccelni,főleg nem a barátaidat.velem fél éve történt hasonló,a legjobb barátnőm vágott át elég rendesen.'ártatlan' mókának indult a részéről,de egy idő után már nem bírt kiszállni belőle,természetesen le is bukott.azóta nem beszélünk..nem tudom,neked megéri-e,hogy egy baromság miatt elveszítsd a barátaid bizalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!