Valami baj van velem?
Több fiúnak is tetszettem már. Nem tudom, mi tetszett nekik, nem vagyok se szép, se okos, se semmilyen jó tulajdonságom nincs nagyon. Viszont kezdem egyre rosszabbul érezni magam, mert ugy érzem, nekem senki sem jó. Ez pocsék. Ugy érzem nem kell senki. Se barátok, se szerelem(ez nagyon drámaian hangzik, de nem az) nem kell család. Csak egy magányos zug, ahol meghuzhatom magam. Engem eddig nem zavart, de ismerőseim mind boldog párkapcsolatban élnek, és egyfolytában nógatnak, keressek valakit.
Néha úgy érzem, teljesen egyedül vagyok a világon, és ez így jó.(szerintem) viszont a szüleim aggódni kezdtek, mert nem beszélek senkivel, csak akivel muszáj. Mostanában megszállottja lettem a magas helyeknek. Amikor fent vagyok egy hegyen, valami késztet, hogy ugorjak le. Mert ugy érzem akkor tudnék repülni. Nem tudom jobban leírni ezt az érzést.
Valami baj lehet velem? Vagy?
24/N
Barátnőid nincsenek?
Keress barátnőket, akikkel elmehetsz fiú társaságba, aztán majd alakul...
Először is azt szögezném le, hogy valószínüleg nem a külsőddel, vagy a belső tulajdonságaiddal van a hiba, hanem azzal hogy nem tanítottak meg rá/nem tanultad meg szeretni és becsülni Önmagadat, ami talán a legfontosabb manapság. Persze ez egy nehéz folyamat, de mindig tudnak segíteni mások, illetve Te magad tudsz érte a legtöbbet tenni. Amint nekiállsz, meg fogod látni hogy mennyi értékes van benned és majd egyre jobb leszel benne. Valószínüleg nem jött még el ez a löket az életedben, ezért írtad ki ezt a kérdést ide? Nos, ha nem találtad a választ már arra sem hogy vajon miért másokat kérdezel arról hogy szerintük normális vagy-e?; az előbbiekben ezt leírtam mi lehet a fő oka. Szüleid és közelállóid aggódása szinte ösztönös, csak jót szeretnének, viszont Neked kell eldöntened mit szeretnél; javítani a mentalitásodon és megszeretni önmagad és a körülötted lévő világot, vagy feladni az egészet és "repülni", ahogy Te fogalmaztál. Hiszem, hogy mindenkinek megvan a saját maga kis világa, és joga van eldönteni hogyan éli azt, és abban is hiszek hogy nem hiába vagyunk itt, segítenünk kell egymást(mindenki úgy, ahogy módjában áll)hiszen így élünk teljes életet, mégha nem is tudjuk mi is ez valójában. Én például remélem, hogy ezzel a kommentel adtam egy kis erőt neked a folytatáshoz, mert Én ennyit tudtam jelenleg segíteni. Hidd el, sokan vannak most is az életedben, akik még hogyha nem is mondják ki, de szeretnek téged és nem szeretnének szenvedni látni. Főleg Önmagadért és Ő értük is meg kell változnod. Hidd el, hogyha nekiállsz majd, meglátod, minden egyes perc amit magad fejlesztésével töltesz, visszafizetődik az életed minőségén. Kívánok neked sok szerencsét ehhez!
Ha kérdéseid merültek volna fel esetleg, nyugodtan írhatsz nekem privátban, vagy itt válaszként is, hogy mások is lássák.
Remélem tudtam adni neked egy kis erőt!
18F
Ejtőernyős tanfolyam és szex! Ezt tudnám javasolni. Repülőgépem nincs de a másikhoz van mindenem. :D
Amúgy meg nincs azzal baj ha egyedi emberre vágysz és nem átlag tucatra. De az is lehet gond h nem tudod kellő mélységben megismerni másokat. Ezzel amúgy sokan vannak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!