Bűncselekmény csalni egy játékban?
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 22:32
1/6 anonim válasza:
Attol fugg: ha pl. a toton csalsz bundazassal, az. Ha a fortnite-ban, maximum kivagnak erte.
2/6 anonim válasza:
Kisebb értéknél még csak szabálysértés.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy csalás, hanem, hogy cheatelsz. Pl. Cs:Go -ban aimbot stb.. Sajnálom, hogy nem volt egyértelmű, ez az én hibám. Bocsánat!
2020. dec. 9. 23:46
4/6 anonim válasza:
De mi számít csalásnak?Ha a NES Contra-ban beírom a Konami kódot az annak számít?Mert bele van építve a játékba!És mi van a Save state-tel?Attól még lelőhetnek,te csak időt spórolsz azzal hogy betöltöd.
Amúgy nem.Ha az lenne én már börtönben ülnék mert annak idején széthackeltem a Pokémon első generációs játékait.
De online játékban kibannolhatnak érte és a Steam-ről is letilthatnak.
5/6 anonim válasza:
Nem bűncselekmény, viszont az adott szolgáltatás/játék felhasználási feltételeit sértheti, és tilthatnak érte. Más következménye nincs a csalóprogram használatának.
6/6 anonim válasza:
Azt nem. Kivéve ha az ÁSZF-et (EULA) megsértve anyagi kárt okozol a csalással vagy elkövetsz járulékos bűncselekményeket mint pl: Aki számítógéped rendszer feltöréséhez stb.
Valami hasonló a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!