Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? És most mi a foglalkozásod? Elégedett vagy vele?
Én eredetileg gitáros akartam lenni, mert általánosban 3. osztályban elkezdtem gitárt tanulni. Aztán rájöttem, hogy mégsem az én világom a zene, ezért 4-esként, amikor kezdtük tanulni az informatikát, elkezdtem érdeklődni abba az irányba. Végül középsuliban infó szakra kerültem, és az egyetemen is ezt az ágazatot folytattam. Én elégedett vagyok vele, és szeretem a szakmám.
Ezen kívül még középsuliban felmerültek bennem állatokkal kapcsolatos szakmák, mint az állatorvos, állatgondozó vagy kutyakiképző, de végül egyiket sem tanultam ki, mint szakma. Viszont a mai napig érdekelnek az állatokkal kapcsolatos szakmák, rengeteg szakirodalmat olvasok, szakemberektől érdeklődök. Voltam már önkéntes menhelyen, ott is rengeteget tanultam, és tervezem, hogy újból csinálni fogom. Szóval állatokkal kapcsolatos szakmát nem tanultam, viszont rengeteget foglalkozok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!