Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miért lehet szerintetek?

Ez miért lehet szerintetek?

Figyelt kérdés

Szoval az elmult 14napbol kb 5-6ejszakan alomba sirtam magam. es igazabol nem tudom, hogy

miert.Boldog parkapcsolatban elek egy jo ideje, csaladommal sincs semmj baj, szoval teljesen minden rendben. Viszont ezen a par ejszakan, mint ahogy emlitettem, sirok. Mintha fajna valami, de megsem. Ilyenkor maganyosnak

erzem magam. mintha felesleges lennek. De ez nappalra elmulik. Szerintetek ez miert lehet?

vagy ne foglalkozzak ennyire vele, elmulik ugyis?

ps:legyszi ne irjatok banto/gunyos valaszokat.

17/l

2020. nov. 25. 00:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Valaminek csak kellett történnie...

vagy félsz valamitől.

2020. nov. 25. 01:34
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Lány vagy... ennyi.

Mi fingunk, meg böfögünk, ti meg sírtok... ez a szereposztás amióta világ a világ. :D

2020. nov. 25. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
A tudatalattidban van a válasz. Meditálj és kérdezz rá utána. Vagy ha másképpen nem megy mikor reggel felkelsz kérdezz rá és az első gondolat lesz a válasz általában.
2020. nov. 25. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
A lelki egyensúlyod és az önértékelésed a béka $egge alatt van... Vagy a pasid vagy a családod vagy mások megjegyzései okozták ezt. El kéne kezdened valamit csinálni amiben jó vagy vagy többmindent. Azok adhatnának egy kis bizalmi alapot. Ezen felül szeretned kell magad. Az önszeretet az öntisztelet alapja. Az az önbecsülésé az pedig az önbizalomé. Szerintem te nem szereted magad.
2020. nov. 30. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!