Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetek egy ilyen esetben?

Mit tehetek egy ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Szoval van egy baratnom aki sokat fiuzik stb... a legrosszabb tanulo ellemben velem en a legjobb vagyok az osztalyban!!! Felek hogy roszba fog vinni es be akarom fejezni a 7 eve tarto baratsagunkat hogy mondjam el neki. vagy mit tegyek????
2010. aug. 11. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Emiatt miért akarod befejezni vele a 7 éve tartó barátságotokat?Hülyeség lenne,ha csak azért mert különbőzöek vagytok.

Annyi a megoldás, hogy Neked fontosabb a tanulás.És ezt add tudtára is. Mond meg neki, hogy Te most tanulni szeretnél.És neked ez az elsődleges célod!

Az,hogy ő mit csinál ,hogy sokat fiúzik és nem tanul semmit az az ő baja..nem a Tiéd!

Nem vagy olyan mint ő, tehát szerintem nem lesz nehéz ellenállnod,hogy belevigyen a rosszba! Vagy rosszúl sejtem?Miért vinne rosszba, ha te nem akarod?Nem hiszem,hogy erőltetné a dolgot.

És sosem szabad hagyni magad.

De ilyen kis apróság miatt felesleges lenne a barátságotokat félbeszakítani,ami readásul 7 éve tart.

2010. aug. 11. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha olyan jó tanuló vagy akkor korepetálhatnád.. 7 éve barátok vagytok akkor ezen szerintem ne múljon.
2010. aug. 11. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó kis osztályátlag lehet nálatok, ha ilyen helyesírással és fogalmazással te vagy a legjobb tanuló...
2010. aug. 11. 10:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen mert sietetek!!!
2010. aug. 11. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit buta vagy, kérdező. Megy a buszod, azért sietsz. egyébként? Ne haragudj, hogy megkérdezem. Vagy sír a gyerek, odaég a palacsinta? Mégis... Jó kifogás.

Kérdésre:

Te tényleg buta vagy, ha emiatt szeretnéd a barátságotokat "felbontani". A barátnője vagy, beszélj vele.

2010. aug. 11. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem vagy valami okos, mert egy ennyiért nem kéne barátságot lemondani. Barátságot akkor érdemes megszakitani amikor valaki közületek hazudik vagy sunyoskodik a másik háta mögött vagy más dolgok, de egy ennyiért hülyeség.

Különben is, miért vinne téged rossz útra ? Te nem tudsz vigyázni magadra ? Mindenki a saját sorsáért felelős.

Legyetek tovább barátok és ettől még nem kell egymás életstilusát is átvenni ( bár ő okulhatna a te tanulási példádból )

Na szevaszz !!

2010. aug. 11. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!