Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért éri meg élni, ha a...

Miért éri meg élni, ha a halál sokkal jobban kijön anyagilag?

Figyelt kérdés
A temetésre megvan a pénzem. Az élet tovább folytatása sokkal költségesebb lenne. Pszichológushoz, pszichiáterhez járni, gyógyszereket venni is pénzbe kerül. Az élelmiszer árak növekednek, a fizetések csökkenek, a vírus helyzet sem azt mutatja, hogy megéri hosszútávon életben maradni.

2020. nov. 20. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
2020. nov. 20. 02:56
 2/7 eakos1 válasza:
13%

Élni a tapasztalás és ezen keresztűli fejlődés miatt érdemes és éri meg.

A vírus helyzet is egy tapasztalás én örülök, hogy ezt is megèltem, soha nem fogom elfelejteni.

2020. nov. 20. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is szoktam gondolkodni. Az élet egy hihetetlen csoda, és ha élvezed, nagyon megéri élni. Viszont számomra tele van fájdalommal és szenvedéssel, önutálattal, szorongással, depresszióval, és sokszor elgondolkozom, hogy mégis mi a ló büdös fåszáért kell ezt a sok szart végigcsinálni, ahelyett, hogy meghalnék. Mondjuk mivel hiszek a reinkarnációban (amire tapasztalataim alapján nagyon is okom van), ezért rettegnék, hogyha kicsinálom magam, vissza kéne jönni és mégjobban beszopnám.
2020. nov. 20. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Tudod, mennyibe kerül egy temetés?
2020. nov. 21. 10:29
 5/7 anonim válasza:
2-es válaszolónak: addig örülj, amíg megélted ezt, amíg senkit sem vesztettél el emiatt... én sajnos így tapasztaltam meg a vírushelyzetet és ne mondja már nekem senki, hogy ennek örülnöm kéne.
2020. nov. 21. 11:08
 6/7 eakos1 válasza:
0%
5-ösnek: sajnálom, hogy te mást tapasztaltál. Én nem mondtam, hogy te is örülj, csak leírtam én hogy érzek. Én megtapasztaltam a Home-officet, milyen szinte az egész nyarat a Dunaparton a nyaralóban tölteni. Dolgoztam de mintha végig nyaraltam volna. Nekem ez eddig egy fantasztikus év volt.
2020. nov. 21. 12:51
 7/7 eakos1 válasza:
3-asnak: van egy rossz hírem, ha nem vagy tudatos akkor szinte biztos, hogy így is vissza kell jönnöd még párszor. A tudatosságot meg nem könnyű elérni.
2020. nov. 21. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!