Mi történt velem?
Figyelt kérdés
2-3 éve még viszonylag csendes srác voltam. Én voltam aki mindig ésszel próbálta megoldani a konfliktusokat. Én voltam a srác aki a lányoknak csak egy barát volt mindig. Valami azóta megváltozott.
Sokkal agresszívabb és lobbanékonyabb vagyok. Szívesen nyitok új emberek felé. Elég sok lány küld jeleket azóta.
Talán ebből ami nem pozitív, az az agresszió. Csak olyan emberekkel szoktam az lenni aki direkt próbál felhúzni, vagy lenéz. Ellenben valamiért mégis ilyenkor érzek egy belső békét. Ilyenkor úgy érzem hogy teljesen szabad vagyok. Élvezem ezt az érzést, de félek hogy hosszú távon rossz vége lesz.
Próbálok változtatni, viszont előbb rá kell jönnöm hogy mi történt hogy így megváltoztam.
23/F
2020. nov. 12. 18:57
1/1 anonim válasza:
Fejlődsz.
A kontrollt kell fejleszteni és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!